Ν. Μουτσινάς: Δεν αρχίζω εγώ τους καυγάδες!

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! για όσα έγιναν μεταξύ εκείνου και του Γιώργου Τσαλίκη. ”Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε γα τη περσινή χρονιά. Δεν με πείραξαν αυτά που είπε ο Γιώργος γιατί δεν είπε δεν έδεσαν οι άλλοι μαζί μου, για να με αδειάσει. Είπε δεν δέσαμε. Αυτό σημαίνει ότι πήρε τις ευθύνες που του αντιστοιχούσαν. Δεν είναι κακό να λέμε την αλήθεια. Αν συναντηθούμε κάπου θα μιλήσουμε”, δηλώνει.

Ο παρουσιαστής απαντάει και στην φημολογούμενη κόντρα μεταξύ της Μαρίας Ηλιάκη και της Κατερίνας Καινούργιου. ”Δεν υφίσταται. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως για ορισμένους κάθε εκπομπή πρέπει να έχει το πρόβλημα της. Σε όλες τις εκπομπές, όπως και σε όλες τις δουλειές, είναι απολύτως φυσιολογικό κάποια στιγμή να υπάρξει μια αψιμαχία ή μια αντιπαράθεση. Αυτό όμως δεν μπορεί να χαρακτηρίσει το γενικότερο κλίμα”.

Για την Ελένη Μενεγάκη λέει: ”Αυτό που αισθάνομαι δίπλα στην Ελένη είναι άνεση. Δεν νιώθω ούτε ότι με πνίγει ούτε ότι με καταπιέζει. Απεναντίας, αισθάνομαι ότι η Ελένη είναι βατήρας που μπορεί να σε εκτοξεύσει. Τώρα, αν καταφέρνω κιόλας να της φτιάχνω το κέφι είμαι διπλά χαρούμενος. Είναι μαγεία να μπορείς να κάνεις τον άλλον να περνάει καλά. Η Ελένη είναι πολύ καλά. Είναι πολύ χαλαρή και μηνύσιμα όμορφη”.

Υπάρχουν κάποιοι που έχουν χαρακτηρίσει το Big Brother trash. Ποια είναιη άποψή του; ”Δηλαδή το Big Brother είναι trash ενώ όλα τα υπόλοιπα προγράμματα ανεβάζουν τον πήχη του πολιτισμού; Λυπάμαι, αν δεν τον έχουν παρατηρήσει ορισμένο αλλά η ελληνική τηλεόραση δεν είναι ένας κήπος με πανσέδες. Υπάρχουν πολλά αγριόχορτα”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More