Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Νίκο Δαδινόπουλο

Το τελευταίο αντίο στον ωραίο της τηλεόρασης και του σινεμά Νίκο Δαδινόπουλο είπαν σήμερα τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο που συνεργάστηκαν μαζί του. Η κηδεία του έγινε σήμερα στο Νεκροταφείο του Βύρωνα.
Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου, σε ηλικία 68 ετών, ύστερα από μεγάλη”μάχη” να κρατηθεί στη ζωή.

Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει έκκληση μέσω Facebook και Twitter, ζητώντας 6 φιάλες αίμα απ΄ όσους μπορούσαν να τον βοηθήσουν καθώς θα έμπαινε στο χειρουργείο για μια εξαιρετικά σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη.
Στο κάλεσμα του, είχαν ανταποκριθεί πολλοί απλοί θαυμαστές αλλά και επώνυμοι, οι οποίοι είχαν κάνει retweet ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και να τον βοηθήσουν. Τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η ζωή και η καριέρα του
O Νίκος Δαδινόπουλος γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1944. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μαίρη Ευαγγέλου, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο Λούνα Παρκ και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Άλκη. Ο γιος του είναι επίσης στο χώρο του θεάματος αφού εργάζεται ως σκηνοθέτης.
Ο ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1966 και από τότε έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και βιντεοταινίες.
Η τελευταία τηλεοπτική του δουλεία ήταν η πολύ πετυχημένη σειρά του Mega, “Η Ζωή της Άλλης”.

Μανούσος Μανουσάκης


Σπύρος Παπαδόπουλος


Χριστίνα Αλεξανιάν και Νίκη Παλληκαράκη


Πάνος Βλάχος


Άννα Φόνσου

Δες το Video του zappit:

Read More

And More