Konstantinos Melis by Laskos: Όλα όσα είδαμε στο show αλλά και στο backstage!

Σήμερα νιώθω διπλά χαρούμενη γιατί στην χώρα μας που τόσα λίγα πλέον γίνονται σχετικά με τη μόδα πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο ωραία show, αυτό των Konstantinos Melis by Laskos.


Tην πρόσκληση την είχαμε λάβει εδώ κι αρκετό καιρό και μπορεί η λιτή λευκή γραμμή της να μην πρόδιδε πολλά όπως και ο τίτλος Idiosyncrasy, σίγουρα όμως εξίταρε την περιέργεια και την φαντασία μας.


Σε ένα αρκετά industrial σκηνικό, μέσα σε αποθήκη όπου το γκρι επικρατούσε, το σχεδιαστικό δίδυμο αποφάσισε να παρουσιάσει την συλλογή του για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2013.


Η επίδειξη ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση παρόλα αυτά οι δημιουργίες ήρθαν και ισοφάρισαν τον χρόνο αναμονής. Χωρίς να χάσουν την ταυτότητα τους και το στιλ που τους καθιέρωσε στο υποσυνείδητο μας τόσα χρόνια, το show ξεκίνησε και η μόδα της Άνοιξης 2013 περπατούσε μπροστά μας.


Χρώματα γήινα με το μπεζ το λευκό και το μαύρο να κυριαρχούν της χρωματικής παλέτας και τις μεταλλικές λεπτομέρειες, χαρακτηριστικό των Konstantinos Melis by Laskos, να δίνουν εύκολα αυτή την πιο σκληρή πτυχή που κάθε γυναίκα έχει μέσα της.

Έντονη ώμοι, σκισίματα, αέρινες διαφάνειες και λαμπεροί λίθοι έρχονται να στολίσουν όλα τα ρούχα της συλλογής και να μας θυμίσουν πως πάνω από όλα είμαστε γυναίκες.


Στοιχείο που μας άρεσε πολύ το δέρμα! Μπεζ δερμάτινα σύνολα που κυριαρχούσαν του χώρου σε αυστηρές, γεωμετρικές γραμμές.

Κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν την πιο ενδιαφέρουσα αντίθεση με τις ρομαντικές σιλουέτες από τα φορέματα από μεταξωτό τούλι που ακολούθησαν.


Η συλλογή απευθύνεται στη γυναίκα που αγαπάει τα θηλυκά ρούχα με έντονο, αυστηρό χαρακτήρα και προσωπικότητα.


Άλλωστε όλη η συλλογή είναι βασισμένη στις διακυμάνσεις που μπορεί να έχει ο ψυχικός μας κόσμος αλλά κι από τις αναμνήσεις που συνθέτουν αυτό που είμαστε.

Read More

And More