Τι τρέχει με την νέα σειρά που έχουν στα σκαριά οι Ρήγας-Αποστόλου;

Με μεγάλη χαρά – οφείλω να ομολογήσω – πως υποδεχτήκαμε πριν από λίγο καιρό την είδηση που κυκλοφόρησε και ήθελε το δαιμόνιο συγγραφικό δίδυμο των Ρήγα – Αποστόλου, όχι μόνο να ξανά ενώνει για το χατίρι της μικρής μας οθόνης τις δυνάμεις του, αλλά οι δυο τους να ετοιμάζονται να γευτούν από Σεπτέμβρη για ακόμα μία φορά τηλεοπτικές μέρες δόξας λαμπρές.

Και αυτό γιατί; Γιατί ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου προχώρησαν στον σχεδιασμό μίας ολοκαίνουργιας δουλειάς, της οποίας μάλιστα φρόντισαν να γυρίσουν και έναν πιλότο – ένα δοκιμαστικό επεισόδιο δηλαδή – και να το καταθέσουν στα κανάλια. Οσοι είχαν την ευκαιρία να δουν αυτό τον πιλότο έκαναν λόγο για μία απολαυστική, κωμική πρόταση, στην οποία μεταξύ άλλων τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούσαν οι : Παύλος Κοντογιαννίδης, Ορέστης Τζιόβας, Βασιλική Ανδρίτσου και Αννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Οπως ήταν ,λοιπόν, φυσικό αρχικά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την εν ΄λόγω ολοκαίνουργια τηλεοπτική πρόταση και οι Αντεννικοί, αλλά και οι Megaλικοί, με αποτέλεσμα όλοι να πιστέψουμε πως η νέα δουλειά των Ρήγα – Αποστόλου θα είναι σίγουρα του χρόνου στους δέκτες μας είτε μέσω του καναλιού της Μεσογείων,είτε μέσω Αμαρουσίου.

Ελα ,όμως, που η οικονομική κρίση έχει βάλει τα δύο πόδια των καναλιών σε ένα παπούτσι με αποτέλεσμα να μην επιτρέπονται… μακρόπνοα τηλεοπτικά σχέδια; Η απίστευτη ρευστότητα που κυριαρχεί και στις τηλεοπτικές αγορές έχει σαν συνέπεια οι τηλε-άνθρωποι διακαναλικά να μην ξέρουν τι τους τηλε-ξημερώνει. Ετσι, η πρόταση αυτή των Ρήγα-Αποστόλου “πάγωσε” και κανείς δεν είναι σε θέση για την ώρα να πει με σιγουριά το τι μέλλει γενέσθαι.

Το συγγραφικό δίδυμο είναι σε στάση αναμονής και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να… αναθερμάνει τις συζητήσεις του και με τα δύο τηλεοπτιά στρατόπεδα, την κατάλληλη στιγμή.

Για να δούμε τελικά τι θα δούμε…

Read More

And More