Η αναγνώστριά μας μεταμορφώνεται για τις γιορτές! Δες το πριν και μετά!

Στο TLIFE έχουμε μπει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικη διάθεση! Ας ξεκινήσουμε από το studio του TLIFE… Η fashion editor έχει μαζέψει τα πιο γιορτινά ρούχα για τις αναγνώστριες και οι make up artists και hair stylists είναι σε ετοιμότητα για να δημιουργήσουν τα πιο γιορτινά looks!

Η Σάρα είναι μια από τις νεαρές αναγνώστριες που ήρθαν στο studio έτοιμες να ανανεώσουν διάθεση και εμφάνιση για τις επόμενες μέρες! Τι της πρότειναν οι ειδικοί; Πάρε μια πρώτη γεύση!

Η πρόταση στο μακιγιάζ

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/7_12/makeup_5.jpg

Η Σάρα είναι μόλις 16 ετών και όπως τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της έτσι κι εκείνη, ξεκίνησε μόλις να βγάζει τα φρύδια της. Όμως, έκανε το λάθος να τα βγάλει αρκετά και ιδιαίτερα από την πάνω μεριά. Η make up artist Θάλεια Βασιάδη της έμαθε πώς μπορεί να τα διορθώσει βάφοντάς τα σωστά…

Η πρόταση στα μαλλιά

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/7_12/mallia_2.jpg

Η Σάρα έχει μεσαίου μήκους και σπαστά μαλλιά. Η hair stylist Όλγα Παπαϊωάννου από το κομμωτήριο Andreas Coiffure της πρότεινε ένα φρέσκο χτένισμα που να ταιριάζει στην ηλικία της και αρκετά εύκολο ώστε να μπορεί να το κάνει και μόνη της σπίτι.

Πώς έγινε η Σάρα μετά την μεταμόρφωση;
Θέλεις να δεις την αλλαγή της νεαρής αναγνώστριάς μας; Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες το πριν, το μετά αλλά και όλα τα στάδια της μεταμόρφωσής της!

Read More

And More