Κάηκες από τον ήλιο; Αυτό το προϊόν θα σε σώσει!

Το concept: εσύ, οι φίλες σου, ένα ποτήρι φρεσκοστιμμένος χυμός και ο καυτός ήλιος. Το τέλειο σκηνικό μέχρι που αντιλαμβάνεσαι εκείνη την κουραστική αίσθηση τραβήγματος στο πρόσωπό σου. Μετά από αρκετές ώρες ηλιοθεραπείας (κακώς!) και ακόμη περισσότερους χυμούς επιστρέφεις σπίτι, κάνεις ντους και συνειδητοποιείς ότι το πρόσωπό σου έχει γίνει κατακόκκινο! Τα κακά νέα είναι ότι η φωτογήρανση μόλις σου χτύπησε την πόρτα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα ξανασυμβεί! Πώς;

Στα φαρμακεία θα βρεις το ολοκαίνουρια αντηλιακή κρέμα προσώπου με γιαούρτι και SPF 50 του Κορρέ.
Τι κάνει; Χαρίζει άμεση αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης χάρη στο βιολογικό γιαούρτι που περιέχει στη σύνθεσή του, ενώ παράλληλα θρέφει την επιδερμίδα και αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της. Και μια ακόμη καινοτομία: συνδυάζει τα φυσικά με τα οργανικά φίλτρα γεγονός που μεταφράζεται σε μέγιστη προστασία.

Οργανικά και φυσικά φίλτρα: δηλαδή;
Τα φυσικά φίλτρα είναι ανόργανες ενώσεις, οι οποίες χάρη στο μέγεθος και το φορτίο τους, ανακλούν και διαχέουν την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ παράλληλα δεν απορροφώνται από το δέρμα, μειώνοντας το βαθμό ερεθιστικότητας και αλλεργίας. Είναι περισσότερο φωτοσταθερά, που σημαίνει ότι η αντηλιακή αποτελεσματικότητα των φυσικών φίλτρων δεν μειώνεται σημαντικά μετά τη χρήση του προϊόντος και την παρατεταμένη έκθεση στην ακτινοβολία. Τα οργανικά φίλτρα, με τα οποία συνδυάζονται τα φυσικά φίλτρα στα προϊόντα Κορρές, για την εξασφάλιση επαρκούς προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία, ανήκουν στην κατηγορία GRASSEI (ασφαλή και αποτελεσματικά αντιηλιακά φίλτρα), όπως ορίζεται από την Ομοσπονδιακή Ένωση Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Extra tip: Δοκίμασε και το after sun της σειράς με γιαούρτι. Η αίσθηση δροσιάς που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα!

Read More

And More