Καλώς ήρθατε στο “Ξενοδοχείο για τέρατα!”! Η νέα ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων

Ένας ακόμα λόγος που λατρεύουμε τα Χριστούγεννα… αυτή είναι η περίοδος που κάνουν πρεμιέρα στον κινηματογράφο οι πιο cool ταινίες. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι οι ταινίες κινουμένων σχεδίων. Μια πολλά υποσχόμενη βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου και έχουμε όλα τα inside info μόνο για σένα. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ!

Τέρατα; Ποια τέρατα;
Σκέφτηκες ποτέ πως όσο τρέμεις εσύ τον Φρανκεστάιν, όσο σου κόβεται η ανάσα στη θέα ενός λυκάνθρωπου, άλλο τόσο και τα απανταχού τέρατα δεν έχουν καμία όρεξη να συναναστρέφονται με τους ανθρώπους; Καλώς ήλθατε στο “Ξενοδοχείο για Τέρατα”, το πολυτελές θέρετρο του Δράκουλα, όπου τα τέρατα και οι οικογένειές τους μπορούν να ξεδώσουν ελεύθερα, μακριά από την ανεπιθύμητη ανθρώπινη παρουσία.

Ο Δράκουλας έχει καλέσει για ένα Σαββατοκύριακο μερικά από τα πιο διάσημα τέρατα του κόσμου, τον Φράνκεσταϊν και τη Νύφη του, τη Μούμια, τον Αόρατο Άνθρωπο, μια οικογένεια λυκανθρώπων και πολλούς άλλους για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 118α γενέθλια της κόρης του Μέιβις. Για τον Δράκουλα, η φιλοξενία όλων αυτών των θρυλικών τεράτων κάθε άλλο παρά πρόβλημα είναι.

Όμως, το ιδανικό αυτό σκηνικό κινδυνεύει να καταρρεύσει εξαιτίας της παρουσίας ενός κοινού θνητού, ο οποίος ανακαλύπτει εντελώς τυχαία το θέρετρο και ξετρελαίνεται με την Μέιβις. Η ξεκαρδιστική συνέχεια στην μεγάλη οθόνη…. και σε 3D από τη Feelgood!

Την φωνή τους χαρίζουν στους ήρωες της ταινίας οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Άγγελος Λιάγκος, Ηλίας Ζερβός, Πέτρος Δαμουλής, Γιώργος Πετρόχειλος, Φωτεινή Ντεμίρη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Φώτης Πετρίδης, Ντορίνα Θεοχαρίδου και Χρύσα Διαμαντοπούλου

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ)
Φανταζόσουν ποτέ πως ο Δράκουλας θα ήταν ένας στοργικός και υπερπροστατευτικός μπαμπάς που δεν θέλει να κακοπέσει η κόρη του;

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για μια νεαρή βρυκόλακα, μέχρι να είναι ενήλικη και έτοιμη να αντιμετωπίσει τον σκληρό αυτό κόσμο (118 μάλλον δεν είναι αρκετά);

Και ποιός τρελός κοινός θνητός θα έβρισκε ένα ξενοδοχείο γεμάτο με τέρατα, την πιο συναρπαστική εμπειρία; Γνώρισε τους βασικούς πρωταγωνιστές της πιο χιουμοριστικής ταινίας κινουμένων σχεδίων των φετινών Χριστουγέννων.

ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

/

Είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο διάσημος βρυκόλακας όλων των εποχών… και ο πατέρας όλων των βρυκολάκων μη σου πω. Έχει όλες τις ικανότητες που τον κάνουν αδιαμφισβήτητο αρχηγό των τεράτων – το θάρρος, η επιβολή, το χάρισμα και η ανάγκη του να ελέγχει τα πάντα- είναι και αυτές που τον κάνουν έναν εξαιρετικό διευθυντή ξενοδοχείου.

Όμως εκείνος νοιάζεται για τη μονάκριβη κόρη του. Το πρόβλημα είναι ότι σε ό,τι αφορά την κόρη του είναι υπερβολικό συναισθηματικός. Τι καλείται να κάνει αυτός ο στοργικός πατέρας; Να συνεχίσει να προστατεύει την Μέιβις από την απειλή των ανθρώπων ή να την αφήσει ελεύθερη για να απλώσει επιτέλους τα φτερά νυχτερίδας της;


ΜΕΪΒΙΣ

/

Η Μέιβις είναι εντελώς καλομαθημένη από τον πατέρα της, τον Κόμη Δράκουλα. Πεισματάρα, έξυπνη και ένα τυπικό 18χρονο κορίτσι (με τη διαφορά ότι για να υπολογίσουμε την πραγματική της ηλικία πρέπει να προσθέσουμε άλλα εκατό χρόνια).

Μόλις συναντήσει τον νεοφερμένο νεαρό που της προσφέρει τη δυνατότητα να φύγει από το σπίτι ένα μεγάλο δίλημμα την ταλαιπωρεί: να φύγει και να ραγίσει την καρδιά του πατέρα της ή να μείνει και να ραγίσει τη δική της;

ΤΖΟΝΑΘΑΝ

/

Ο Τζόναθαν είναι ο τυπικός νεαρός που γυρίζει την Ευρώπη με το σακίδιο του. Έχει αυτοπεποίθηση, ζωντάνια, περιέργεια και καλοκάγαθη φύση. Μην τον βλέπεις μπλέ και με περίεργα μαλλιά. Είναι απλά ο τρόπος του να κάνει blend in σε ένα ξενοδοχείο γεμάτο τέρατα και ένα σχέδιο του Δράκουλα που τον μεταμφιέζει στον υποτιθέμενο ξάδερφο του Φρανκεστάιν, τον Τζονιστάιν. Το σχέδιο καταλήγει σε φιάσκο και η Μέιβις πιάνει φιλίες μαζί του. Το αποτέλεσμα είναι ο Τζόναθαν να μην θέλει με τίποτα να φύγει από το αυτό το παράξενο θέρετρο. Άλλωστε βρίσκεται ανάμεσα σε μερικά από τα πιο κουλ τέρατα όλων των εποχών.

Πάρε μια γεύση από την ταινία που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 6 Δεκεμβρίου στο παρακάτω trailer


Credits
:
Σκηνοθεσία: Genndy Tartakovsky
Παραγωγός: Michelle Murdocca
Σενάριο: Peter Baynham, Robert Smigel
Μουσική: Mark Mothersbaugh

Read More

And More