ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ! Τα τρία βήματα της επιτυχίας

Ένα χαμόγελο είναι το εισιτήριο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Ένα λαμπερό όμως χαμόγελο αποτελεί και το κλειδί για να κατακτήσεις από το πρώτο λεπτό αυτό που θέλεις. Ξέρεις όμως τον τρόπο να το διατηρήσεις αστραφτερό και λευκό; Ο δρόμος για το πιο ακαταμάχητο χαμόγελο έχει τρία απλά βήματα…

/

Βήμα πρώτο! Η σωστή οδοντόπαστα

Η οδοντόπαστα GUM® Original White επαναφέρει την αρχική φυσική λευκότητα των δοντιών, προστατεύοντας την υγεία τους. Ιδανική λύση σε περιπτώσεις που αντιαισθητικοί λεκέδες από καφέ, τσάι, κόκκινο κρασί ή κάπνισμα θαμπώνουν το χαμόγελό σου. Η GUM Original White είναι το προϊόν που θα σου επιτρέψει να χαμογελάσεις ξανά, λευκαίνοντας τα δόντια χωρίς να τα φθείρει. Την ίδια ώρα προστατεύει από την τερηδόνα και χαρίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί.

/

Η οδοντόπαστα GUM Original White:
1. Διεισδύει στους λεκέδες και βοηθά στην εξάλειψή τους και στην πρόληψη δημιουργίας νέων, ακόμη και σε δύσκολα σημεία, χωρίς να καταπονεί το σμάλτο ή τα ούλα, χάρη στη δράση του πυριτίου.

2. Απομακρύνει τους λεκέδες και την πλάκα χωρίς να χρειάζεται σκληρό βούρτσισμα, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό και προστασία, χωρίς να περιέχει σκληρά λειαντικά και λευκαντικούς παράγοντες.

3. Ισχυροποιεί το σμάλτο αφήνοντας τα δόντια λεία και γυαλιστερά, ενώ παράλληλα εμποδίζει τη δημιουργία τερηδόνας, χάρη στο συνδυασμό φθορίου και ισομαλτόζης.

Βήμα δεύτερο! Το κατάλληλο στοματικό διάλυμα
Για να αποκτήσεις όμως το χαμόγελο που σου αξίζει πρέπει να συνδυάσεις το βούρτσισμα των δοντιών με ένα στοματικό διάλυμα. Το GUM Original White προσφέρει γερά δόντια, ενώ παράλληλα αφαιρεί κηλίδες για να είναι τα δόντια σου λαμπερά και υγιή.

/

Ο συνδυασμός φθορίου και ισομαλτόζης που περιέχει, προσφέρει πιο γερά δόντια, ενώ η προβιταμίνη Β5, η Βιταμίνη Ε και η Αλλαντοϊνη βοηθούν τα ούλα να παραμείνουν υγιή και γερά.

Βήμα τρίτo! Τέλεια δόντια με οδοντικό νήμα
Τέλος, εκείνο που θα ολοκληρώσει την τέλεια και ολόλευκη οδοντοστοιχία σου είναι το οδοντικό νήμα GUM Original White Floss. Η τελευταία πινελιά για να είσαι σίγουρη πως τα δόντια σου είναι καθαρά και υγιή σε συνεργασία με την οδοντόπαστα και το στοματικό διάλυμα GUM Original White.

Το οδοντικό νήμα GUM Original White Floss:
1. Είναι το μοναδικό που βοηθά στη λεύκανση.

2. Είναι λεπτό για εύκολη εισχώρηση.

3. Τα ενεργά συστατικά του απομακρύνουν τους λεκέδες ανάμεσα στα δόντια, ενώ δρουν και κατά της πλάκας ισχυροποιώντας το σμάλτο.

/

Read More

And More