Στην τηλεόραση είπε το “ναι” ο τεράστιος Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

Τρεις μήνες πέρασαν από τον ξαφνικό θάνατο του Τζέιμς Γκαντολφίνι, όμως η… τηλεοπτική του ζωή συνεχίζεται.
Οι υπεύθυνοι του HBO αποφάσισαν να ζωντανέψουν τον τελευταίο ρόλο του Γκαντολφίνι και βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο ενός «τεράστιου» ηθοποιού. «Τα παπούτσια του νεκρού», σύμφωνα με τη γνωστή αμερικανική έκφραση, θα φορέσει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο που θα πάρει τη θέση του Γκαντολφίνι στη μίνι σειρά «Criminal Justice», η οποία είχε μείνει μετέωρη μετά τον θάνατό του.

Τα νέα που κυκλοφορούν σε αμερικανικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως ο Ντε Νίρο έχει ήδη συμφωνήσει με το HBO, κανάλι που ανέδειξε τον Γκαντολφίνι με το «Σοπράνος» και πως τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο. Το «Criminal Justice» ήταν ένα από τα πρότζεκτ που ο 51χρονος ηθοποιός άφησε στη μέση. Σε αυτό υποδυόταν τον Τζακ Στόουν, έναν τυχοδιώκτη δικηγόρο που για να βρει την επόμενη υπόθεσή του άκουγε το αστυνομικό δελτίο και παραμόνευε στα έκτακτα περιστατικά και στις κλήσεις του 166.

Μία υπόθεση ενός νεαρού, που κατηγορείται ότι σκότωσε ένα κορίτσι στο Upper West Side του Μανχάταν, τον ωθεί να μπει πιο βαθιά στην αναζήτηση του πραγματικού δολοφόνου.

Ο βραβευμένος με δύο Οσκαρ Ντε Νίρο είναι η καλύτερη επιλογή για την «ανάσταση» του Τζακ Στόουν, καθώς ο Γκαντολφίνι είχε κερδίσει μετά τον ρόλο του Τόνι Σοπράνο την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού.
Ο ηθοποιός που πέθανε από καρδιακή προβολή στη Ρώμη καθ’ οδόν για το Φεστιβάλ της Ταορμίνα θα αναφέρεται τιμητικά στους τίτλους ως executive producer. Το «Criminal Justice» είναι ουσιαστικά η αμερικανική διασκευή της ομώνυμης σειράς του BBC, την οποία υπέγραψε ο Πίτερ Μόφατ για το βρετανικό κανάλι το 2008.

Read More

And More