Ώρα για ψώνια λοιπόν! Οι τσάντες της σεζόν από 10 έως 50 ευρώ…

Κι αφού είδαμε τις τάσεις που οι μεγάλοι οίκοι προτείνουν και δημιουργούν (αν δεν πρόλαβες να τις δεις κάνε “κλικ” εδώ.) τώρα ήρθε η ώρα για ψώνια. Κι επειδή το μπάτζετ των περισσότερων από εμάς φυσικά δεν επιτρέπει το πολυτελές shopping, η fashion editor φρόντισε…

Βγήκε στα μαγαζιά και διάλεξε τις τσάντες που αντιπροσωπεύουν τις τάσεις, άλλα και ξυπνάνε τις επιθυμίες μας. Χωρίς να χρειαστεί να καταστραφείς οικονομικά και χωρίς να συμβιβαστείς στιλιστικά.

Οι τιμές ξεκινούν από 10 ευρώ (9,90 για την ακρίβεια) και φτάνουν το πολύ μέχρι 50. Ευτυχώς η αγορά διαθέτει τα πάντα…

Αν όμως είσαι από εκείνα τα κορίτσια που έχουν αποφασίσει να διαθέσουν το κάτι παραπάνω το Net-a-Porter είναι στο TLIFE ώστε να σου δώσει τις πιο επώνυμες επιλογές. Κάνε κλικ εδώ.


Μango 9,90 ευρώ

Kράτησε το κομψό μπορντό τσαντάκι σου με όλα σου τα ρούχα από μία πρωινή βόλτα, το βράδυ για ποτό μέχρι και σε κάποια συναυλία χιαστή αφού το λουράκι της θα σε βολέψει πολύ.

Βlanco 12,99 ευρώ

Αν είσαι fan των clutch θα πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να κρατήσεις τον κομψό φάκελο που θα δείξει πόσο σωστά ενημερωμένη είσαι.



Αlexi Andriotti 24,50 ευρώ

To snake skin είναι μία από τις πιο στιλάτες τάσεις της σεζόν. Κράτησε τον φάκελό σου σε αυτό το print και συνδύασέ το με όλα τα γήινα χρώματα που διαθέτεις.

TALLY-WEJLI 25,95 ευρώ

Το πρωινό ντύσιμο επιβάλει πολλές φορές τις μεγάλες τσάντες αφού ο χρόνος που περνάς έξω από το σπίτι σου είναι πολύς. Πάρε μία με διακριτικό χερούλι και κέρδισε τις εντυπώσεις.


Pull&Bear 25,99 ευρώ

Aυτό το πουγκί το θέλω! Ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και έχει αρκετά edgy χαρακτήρα αφού οι χρυσές λεπτομέρειες του δίνουν έντονο στιλ.


Βartuggi 28,89 ευρώ

Το baroque είναι της μόδας και γιατί να μην το κρατήσεις και σε τσάντα; Μπορντό με μωβ μια αρκατά χειμερινή διχρωμία που θα σε “κρατήσει” updated.

Βlanco 29,99 ευρώ

Αυτό το τσαντάκι είναι χαριτωμένο, κομψό και μπορεί να κρατηθεί από το πρωί (πρόσεξε το λουρί που θα σε διευκολύνει πολύ) μέχρι αργά το βράδυ. Tres chic!


Βartuggi 38 ευρώ

Aν σου αρέσει το χρώμα τότε επέλεξε ένα τσαντάκι με καφέ – πορτοκαλί διχρωμία που και ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και φωτίζει το σύνολό σου.


Μango 39,99 ευρώ

Τα τρουκς δεν μπορείς να αρνηθείς πως είναι απόλυτα επίκαιρα φέτος. Γιατί δεν τολμάς να τα βάλεις στη ζωή σου μέσα από ένα τσαντάκι σε λευκή απόχρωση;


Ζara 39,99 ευρώ

Αυτή η τσάντα θα γίνει δική μου!!! Είναι κομψή και διακριτικά εντυπωσιακή. Κράτησέ την μέσα στην ημέρα σου και γέμισέ τη με τα κοπλιμέντα που θα εισπράξεις.


Fullah Sugah 49,90 ευρώ

Το κροκό είναι ένα διαχρονικό στιλ που έχει την ικανότητα να κρατιέται από όλες τις ηλικίες. Γιατί δεν το βάζεις κι εσύ στη ζωή σου;


Βartuggi 46,40 ευρώ

Μαλακό δέρμα και σε βολικό μέγεθος για να βάλεις τα πάντα -ξέρεις εσύ- μέσα. Σε ένα από τα χρώματα του χειμώνα…


Fullah Sugah 49,90 ευρώ

Η πολύ μεγάλες τσάντες που θυμίζουν εκδρομικό σακίδιο είναι της μόδας και μπορείς πλέον να τις κρατήσεις και μέσα στην ημέρα σου.

Read More

And More