Τρία χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μέχρι το επόμενο λούσιμο!

Αν έχεις μακριά μαλλιά όπως εγώ ή αν λούζεσαι καθημερινά, σίγουρα θα έχεις βαρεθεί να δίνεις αυτή την μάχη με το πιστολάκι σου καθημερινά! Ακόμη και αν αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά όπως και οι αδερφές Olsen, η σκέψη και μόνο του καθημερινού λουσίματος σου παίρνει το μυαλό. Και κάπως έτσι, σκεπτόμενη το αποψινό λούσιμο (pfff!) έψαξα και βρήκα τρία διαφορετικά hair looks για να έχεις good hair days μέχρι το επόμενο λούσιμο!

Day 1

Τα φρεσκολουσμένα μαλλιά δείχνουν πάντα υπέροχα και μυρίζουν εξίσου όμορφα! Άρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τα αφήσεις κάτω ώστε να δείξουν τον λείο, λαμπερό και φρεσκολουσμένο εαυτό τους!

Day 2

Άλλαξε την μεριά της χωρίστρας! Αν την κάνεις στο κέντρο, φέρ’την στο πλάι. Αν την κάνεις στο πλάι, φερ’την από την άλλη μεριά! Έτσι, ειδικά αν τα μαλλιά σου γίνονται από την δεύτερη κιόλας ημέρα λιπαρά, θα καλυφθεί το σημείο της χωρίστρας που είναι εμφανέστερο συνήθως το πρόβλημα. Αν έχεις ένα ξηρό σαμπουάν να ψεκάσεις την ρίζα ακόμη καλύτερα. Επίσης, αν φέρεις τα μαλλιά σου όλα από μια μεριά θα είναι σαν να έχεις και ένα νέο, διαφορετικό χτένισμα, πόσω μάλλον αν έχεις την διάθεση να τα κάνεις και με ένα ψαλίδι.
Extra info: Δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανά τι κάνει ένα ξηρό σαμπούαν; Εδώ σου έχουμε όλες τις πληροφορίες!

Day 3

Καιρός να τα πιάσεις πάνω! Μάθε κι αυτό: όσο περνάνε οι μέρες από το λούσιμο, τόσο τα μαλλιά μας γίνονται πιο εύπλαστα και μπορείς να δημιουργήσεις ευκολότερα τα χτενίσματα που θες. Πιάσε τα μαλλιά σου σε έναν ατημέλητο κότσο και ψέκασε την ρίζα με ξηρό σαμπούαν. Άφησε μερικά τριχάκια να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπό σου και δώσε όγκο μπλέκοντας ανάμεσα στα μαλλιά σου τα δάχτυλά σου.

Day 4
Δεν νομίζω ότι θα φτάσω μέχρι την day 3, πόσω μάλλον στην day 4! Όμως, αν εσένα τα παραπάνω looks σε βολεύουν, θυμήσου ότι την τέταρτη μέρα πρέπει σίγουρα να λούσεις τα μαλλιά σου. Οι περιβαλλοντικοί ρίποι και τα υπολείμματα προϊόντος που μένουν στα μαλλιά προκαλούν προβλήματα στο τριχωτό της κεφαλής. Οπότε, είναι ξεκάθαρο ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ!

Read More

And More