Ξαφνική συνάντηση Λιάγκα-Σκορδά με Ψινάκη στην Κεφαλονιά!

Τέλος στα σενάρια που τους ήθελαν να βρίσκονται σε κόντρα έδωσαν με ένα κοινό γεύμα οι νεόνυμφοι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά με τον Ηλία Ψινάκη. Μπορεί φήμες στη showbiz να ήθελε παγωμένες τις σχέσεις του ζευγαριού με τον “δαιμόνιο μάναντζερ”, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αντίθετα, μάλιστα, αντι να “φαγωθούν” μεταξύ τους, έφαγαν παρέα, σε ένα από τα πιο γραφικά ταβερνάκια στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Πριν από δυο τρεις μήνες τα δημοσιεύματα τους ήθελαν αντιπάλους αφού και οι δύο πλευρές παρουσιάζονταν από κάποιους, ως υποψήφιοι για την πρωινή ζώνη του Mega. Βέβαια, αυτή η κόντρα δεν υπήρξε ποτέ, καθώς οι υπεύθυνοι είχαν πάρει τις αποφάσεις τους από την αρχή.
Όπως θα θυμάστε με την εμφάνιση του Ηλία Ψινάκη στον “Όμορφο κόσμο” το πρωί, η πρωινή εκπομπή του MEGA ανέβηκε πολύ σε τηλεθεάσεις. Κάποιοι λοιπόν άρχισαν να λένε πως ο μοναδικό Ηλίας Ψινάκης θα ήταν αυτός που θα παρουσίαζε την επόμενη σεζόν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού. Τελικά όμως, ο διευθυντής προγράμματος του MEGA Πέτρος Μπούτος ξεκαθάρισε το τοπίο αφού σε συνέντευξή του είπε ότι παρουσιαστές θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.
Ωστόσο, το λαμπερό ζευγάρι και ο δυναμικός μάνατζερ φαίνεται πως δεν χάλασαν ούτε μια στιγμή της σχέσεις τους, αντίθετα, όποτε βρίσκονται σε κοινή παρέα διασκεδάζουν πολύ, όλοι μαζί.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, χθες το βράδυ στο μαγαζί της Τασίας στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς έτρωγαν ο Λιάγκας με τη Σκορδά όταν εμφανίστηκε με την παρέα του, ο Ψινάκης. Όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στο μαγαζί ξεσηκώθηκαν από τα γέλια που ακολούθησαν τη συνάντησή τους. Ιδιαίτερα τα πειράγματα και από τις δύο πλευρές έκαναν όλο το μαγαζί να γελά βλέποντας ότι κάποιοι στην τηλεόραση δεν φαγώνονται μεταξύ τους αλλά μπορούν να φάνε παρέα!

Read More

And More