Τσακώθηκε με φωτορεπόρτερ ο Ματέο Παντζόπουλος!

“Θερμό” επεισόδιο δημιουργήθηκε χθες το βράδυ έξω από γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς. Πρωταγωνιστές ήταν ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος και ένας φωτορεπόρτερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γνωστή παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της είχαν βγει μαζί για φαγητό σε γνωστό στέκι της περιοχής και οι φωτορεπόρτερς όπως είναι φυσικό, όταν το έμαθαν, πήγαν απ΄έξω, περίμεναν το ζεύγος. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον… Ματέο!
Όπως δήλωσε στην εκπομπή “Super Star” ο φωτορεπόρτερ Μιχάλης Σταματόπουλος, με το που ειδοποιήθηκε από το περιοδικό στο οποίο δουλεύει ότι το πολυσυζητημένο ζεύγος τρώει σε εστιατόριο στο Κεφαλάρι, έσπευσε μαζί με άλλους δυο φωτορεπόρτερς να τους απαθανατίσουν. Ωστόσο, τους αντιλήφθηκαν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού και ειδοποίησαν αμέσως την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο.
Λίγο μετά τις 12 τα ξημερώματα, ο σύντροφος της Ελένης βγήκε μόνος του από το μαγαζί και άρχισε να κατευθύνεται προς το πάρκινγκ. Μόλις τον πλησίασε όμως ο φωτορεπόρτερ έγινε έξαλλος και άρχισε να ουρλιάζει. Ματέο και Σταματόπουλος άρχισαν να ανταλλάσουν βαριά λόγια.
Σύμφωνα με τον φωτορεπόρτερ, ο Ματέο του είπε το εξής: “Δεν ντρέπεσαι, τι πράγματα είναι αυτά; Δημοσιογράφοι είστε εσείς;” και εκείνος του απάντησε: “Τι πρόβλημα έχεις πλέον φίλε; Εδώ ο κόσμος το΄χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι, και κρύβεσαι ακόμα, δηλαδή τι παίζει και έχεις πρόβλημα; και άλλωστε εσένα δεν σε περιμένει κανένας, την Μενεγάκη περιμένουμε. Με εσένα δεν θ΄ασχοληθεί κανένας, αν είσαι δίπλα της έχει καλώς. Έτσι να μιλάς στα φιλαράκια σου, δεν ενδιαφέρεται κανένας για το δικό σου άτομο”.
Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Ματέο άρχισε πάλι να φωνάζει, ενώ την ίδια στιγμή η Ελένη “φυγαδευόταν” από τους υπεύθυνους, από την πίσω πόρτα.

Read More

And More