Έφη Παπαϊωάννου: “Η ζωή μου σήμερα είναι γεμάτη από τις δύο κόρες μου”

Η Έφη Παπαϊωάννου ήταν από τα πρόσωπα που τράβηξαν την προσοχή μας στο φετινό Madwalk. Οι δημιουργίες της ήταν τόσο εντυπωσιακές όσο και οι συνεργασίες της στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Η ίδια είναι από τις σχεδιάστριες που έχουν δουλέψει πολύ και έχουν καταφέρει πολλά. Η διακριτικότητα όμως είναι σίγουρα ένα από τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν κι που κι εκείνη επιλέγει ως τρόπο ζωής.

Τα προσωπικά της προτιμά να τα κρατάει για την ίδια και την οικογένειά της. Η δολοφονία του συζύγου της και ο τρόπος που την έχει αλλάξει είναι ένα από αυτά. “Το παρελθόν είναι κάτι που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το διαγράψει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις να ζεις με τα βιώματα του παρελθόντος, κρατώντας όσα σε έχουν σημαδέψει και άξιζαν”,αναφέρει στο περιοδικό ΕΓΩ! η σχεδιάστρια.

Προσπαθεί να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία άλλωστε έχει δύο κόρες που την χρειάζονται. “Η ζωή μου σήμερα είναι γεμάτη από τις δύο κόρες μου”, δηλώνει η Έφη προσθέτοντας στα σημαντικά της ζωής της την οικογένεια, τους φίλους και φυσικά την δουλειά της.

Για το μέλλον, εύχομαι να είμαι καλά, να έχω ηρεμία και γαλήνη, να μπορώ ξανά να ονειρεύομαι και να έχω υγεία, για να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν”, εύχεται η Έφη. Ένα μέλλον που σίγουρα προδιαγράφεται λαμπρό αφού βρίσκεται σε μία έντονα δημιουργική φάση. Ετοιμάζει τις επόμενες συλλογές, θα πάρει μέρος σε εκθέσεις στο εξωτερικό ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για νέες συνεργασίες στη διεθνή αγορά.

Πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να είναι μητέρα και επιχειρηματίας ταυτόχρονα όμως; “Σίγουρα, το να εξισορροπείς με επιτυχία τη μητρότητα με την καριέρα δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε και ακατόρθωτο. Με πολλή προσπάθεια και σωστό προγραμματισμό όλα είναι εφικτά. Ήμουν, όμως, ανέκαθεν της άποψης πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα”, απαντά η ίδια. Ξεκαθαρίζει ωστόσο πως τα παιδιά της αποτελούσαν και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Που κυκλοφορεί

Read More

And More