Expressions de Chanel! Τι κρύβει αυτή η συλλογή;

Ο οίκος Chanel με κάθε ευκαιρία σε κάνει να χάνεις τον ύπνο σου. Είναι αυτό που κλείνεις τα μάτια σου όταν πέφτεις για ύπνο και βλέπεις εκείνο το ζευγάρι παπούτσια που είδες περνώντας τυχαία από κάπου. Ε, αυτό ακριβώς μου συμβαίνει με κάθε νέο λανσάρισμα μακιγιάζ του οίκου.

Και αφού ξεπέρασα (σχεδόν!) την καλοκαιρινή collection Summetime de Chanel (έπρεπε να αποκτήσω όλα τα βερνίκια πρώτα και την πούδραSoleil Tan De Chanel Harmonie Poudre De Soleil) ήρθε και νέο χτύπημα… πάνω από την ζώνη και συγκεκριμένα στα μάτια. Η νέα εμμονή by Chanel φέρει τον τίτλο Expressions de Chanel και έχει επίκεντρο το μακιγιάζ των ματιών! Φυσικά, με την έμπνευση του creative director της Chanel, Peter Philips.

Πιο συγκεκριμένα…

Στην νέα συλλογή θα βρεις δύο ολοκαίνουριες μάσκαρα. Η Inimitable Intense (την βλέπεις στην photo) δεν σε βάζει να διαλέξεις ανάμεσα σε όγκο, μήκος και καμπύλες. Στα δίνει όλα! Κι επειδή καλοκαίρι και αδιάβροχες μάσκαρα πάνε μαζί, υπάρχει και η Sublime de Chanel Waterproof.

Και η συλλογή συνεχίζει με τις Les 4 Ombres να βρίσκουν το ιδανικό τους ταίρι στην Illusion d’ Ombre μέσα από τρεις χρωματικούς συνδυασμούς: Coral Expression, Purple Expression και Brown Expression (αυτή που βλέπεις στην photo. Με άλλα λόγια η αγαπημένη μου!).

Για περισσότερα info και να δεις τα προϊόντα μπορείς να πας στο κοντινότερο stand της Chanel! Και θα σου πρότεινα να το κάνεις άμεσα!

Read More

And More