Τι φοράνε οι stars για να πάνε στο σούπερ μάρκετ;

Η Paris Hilton και η Dita Von Teese δεν αφήνουν ποτέ στην τύχη του το στιλ, είτε περπατάνε στο κόκκινο χαλί είτε βγάζουν το σκύλο τους βόλτα! Οι καλύτερες εμφανίσεις γίνονται πάντα στους δρόμους εκεί που ο φακός τους πετυχαίνει με εντελώς ανεπιτήδευτο στιλ να συνδυάζουν Chanel τσάντες των 4.500 ευρώ με μπλουζάκια των 12 ευρώ.

Η Paris Hilton επισκέπτεται ένα supermarket στο Holywood φορώντας δερμάτινο μπουφάν και γκρι τοπ. Προτιμάει να φορέσει leggings σε μαύρο χρώμα γιατί εκτός από πολύ άνετα είναι και πολύ safe. Είναι πάντως από τις λίγες φορές που τη βλέπουμε χωρίς κάνει να “στραφταλίζει” πάνω της.

Η Katie Holmes συνδυάζει baggy jeans με navy μπλούζα! Μας αρέσει το σηκωμένο ρεβέρ που αφήνει τους αστράγαλους σε κοινή θέα αλλά δεν μας αρέσει καθόλου ο συγκεκριμένος τύπος baggy για το σωματότυπό της. Τα γυαλιά σε σχήμα πεταλούδας δίνουν ένα ιδιαίτερο τόνο, το ίδιο και οι κόκκινες μπαλαρίνες.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η Suri (η οποία άρχισε να φοράει τακούνια στα τέσσερα της χρόνια) και εδώ φοράει leggings στο ίδιο στιλ με το τοπ της μητέρας της. Το star attitude πάντως η μικρή το έχει.

Τα λόγια για την βασίλισσα του burlesque είναι περιττά… Σε κάθε της εμφάνιση, η Dita Von Teese είναι άψογη! Είτε είναι στο κόκκινο χαλί είτε στο supermarket της γειτονιάς της. Δύσκολα θα την δεις να πειραματίζεται με πολλά χρώματα. Επιμένει πάντα σε ασπρόμαυρα outfits και δίνει τον τόνο με κατακόκκινα χείλη. Εδώ βγήκε για ψώνια με 40ς αναφορές και δεν μασάει καθόλου… H Dita είναι άλλωστε!


Η Hilary Duff αντιμετωπίζει την επίσκεψη στο super market μάλλον διεκπεραιωτικά με ένα total black look στο οποίο δίνει στιλ με την καρό ζακέτα. Τα γυαλιά ηλίου είναι τόσο σωστά! Πλαισιώνουν τόσο ωραία το πρόσωπό της.


Οι Brandgelinas έχουν στιλ όπου και να βρεθούν! Η Angelina φοράει ένα λευκό τοπ με nude φούστα και ψηλοτάκουνες μπότες! Είναι ένα τέλειο υπόδειγμα για look γραφείου με πολύ σωστές επιλογές χρωματικής παλέτας και στιλ… και όλα αυτά στο supermarket.


Read More

And More