Ευγενία Μανωλίδου : Θα είναι και στο “Ταλέντο” και στο “Dancing” ;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί αυτή την εποχή – άλλωστε είναι κάτι που συμβαίνει πάντα όταν μας… προκύπτει το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής επιστροφής της – σε σχέση με Ευγενία Μανωλίδου και με τα όσα “μαγειρεύονται” για εκείνη στο Μαρούσι.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ ο ΑΝΤ1 καλεί και πάλι στην τηλε-αγκαλιά του την γνωστή tv-persona και ότι έγινε στο παρελθόν; Ψωμί κι αλάτι βρε… Τι κι αν η Ευγενία πέρσι εξοστρακίστηκε από το κανάλι κακήν κακώς μετά την άκρως απογοητευτική πορεία του “Dancing Daily” ;

Οι Αντεννικοί σκέφτηκαν περασμένα – ξεχασμένα και έτσι θέλουν και πάλι να ενώσουν τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις μαζί της. Οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν απευθύνει πρόσκληση στην Ευγενία προκειμένου να κάτσει και πάλι στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, ενώ την ίδια ώρα, η φημολογία της εποχής την θέλει να φιγουράρει ως υποψήφια και για την κριτική επιτροπή του “Dancing with the stars 3”, με κάποιους μάλιστα να σπεύδουν να υποστηρίξουν, πως δεν αποκλείεται να την δούμε ταυτοχρόνως και στα δύο αυτά πρότζεκτ.

Με άλλα λόγια; Κάποιοι λένε πως η Ευγενία είναι πολύ πιθανό από τον Μάρτη να το παίξει σε διπλό τηλεοπτικό ταμπλό, συμμετέχοντας και στο “Ταλέντο” και στο “Dancing” !

Ενα σενάριο το οποίο σύμφωνα με το δικό μου, ταπεινό, προσωπικό ρεπορτάζ είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Και αυτό γιατί; Γιατί σύμφωνα με τα όσα έμαθα από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο εκεί στο Μαρούσι, η Ευγενία πρώτον δεν έχει τεθεί θέμα για να καθίσει στην κριτική επιτροπή του “Dancing 3” και δεύτερον ; Ακόμα κι αν στην πορεία της προετοιμασίας του “Dancing” πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και αυτή η ιδέα, σε καμία περίπτωση η Ευγενία δεν θα συμμετέχει ταυτοχρόνως και στα δύο πρότζεκτ του ΑΝΤ1.

Αποτέλεσμα; Ναι, οι Αντεννικοί θέλουν να έχουν και πάλι μαζί τους την Ευγενία, όμως, για την ώρα αυτή η πρόσκλησή τους προς το πρόσωπό της αφορά μόνο στο “Ταλέντο”, ενώ αν τεθεί και θέμα “Dancing”, δεν υπάρχει καμία, μα καμία περίπτωση η μουσικοσυνθέτης, χορεύτρια, παρουσιάστρια και πολλά άλλα Ευγενία Μανωλίδου, να βρεθεί και στα δύο τηλεοπτικά πόστα !

Λογικό το βρίσκω… Χάθηκαν οι παρουσιάστριες ; Αλλωστε σε τέτοιες εποχές που οι πάντες βρίσκονται εκτός, είναι καιρός για… τηλε-διπλοθεσήτες ;

Read More

And More