Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα το Σαββατοκύριακο

Για σήμερα Σάββατο προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στα ορεινά-ημιορεινά, καθώς και σε πεδινά της βόρειας και πρόσκαιρα της κεντρικής χώρας. Καταιγίδες στα δυτικά κατά τόπους ισχυρές.
Νοτιοανατολικοί άνεμοι που στο Ιόνιο πρόσκαιρα θα φθάσουν τα 7 με 8 μποφόρ. Παγετός στα ηπειρωτικά, στα βόρεια τοπικά ισχυρός.

Χωριά αποκλεισμένα και άλλα χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο. Αποκομμένα παραμένουν τα χωριά Καστανιάς Υπάτης, Πλάτανος – Μαρμαρά – Αργύρια – Γαρδίκι – Πουγκάκια – Κολοκυθιά και Κυριακοχώρι στη Φθιώτιδα, το δημοτικό διαμέρισμα Αετομηλίτσας στα Γιάννενα και έξι χωριά στον ορεινό όγκο του δήμου Πύλης στα Τρίκαλα.

Χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο όλος ο δήμος Αργιθέας στην Καρδίτσα, ενώ βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ υπάρχουν και στα χωριά Νεοχώρι, Καλύβια Πεζούλα, Μορφοβούνι, Κρυονέρι και Πλακωτό, Μπελοκομίτης, Πέτρινο, Ανθοχώρι, Αμυγδαλή, Καρβασαράς.

Στην Ευρυτανία, χωρίς ρεύμα είναι τα χωριά Φουρνά και Κτημενίων του τέως δήμου Δομνίστας και τα χωριά Παυλόπουλου, Παπαδιάς και Μυρίκης του δήμου Καρπενησίου και Τρίδεντρου και Τροβάτου του δήμου Αγράφων.

Η χιονόπτωση συνεχίζεται στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και στις ορεινές περιοχές της δυτικής Ελλάδας. Το πρωί της Παρασκευής χιόνι έπεφτε ακόμη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Διάβασε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού σε όλη την Ελλάδα μέχρι τη Δευτέρα στο Newsit

Read More

And More