Καλεσμένη σε γάμο; Σου δίνουμε ιδέες

Η πρόσκληση φτάνει στα χέρια σου αρκετές εβδομάδες πριν από το μυστήριο. Για εσένα όμως το μυστήριο είναι άλλο! Τι θα φορέσεις στο γάμο; Θέλεις να είσαι όμορφη και καλοντυμένη.

Τόσους διάσημους και πολυσυζητημένους γάμους είχαμε το καλοκαίρι αυτό. Πολλοί celebrities καλεσμένοι, άρα και πολλές ιδέες. Για να δούμε…

Η Ελένη Μενεγάκη έχει επιλέξει να φορέσει ένα απέριττο μάξι φόρεμα σε γραμμή αμπίρ και σε έντονο ροζ χρώμα που κάνει ωραία αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά και αναδεικνύει το χρώμα των ματιών της.
Κομψή, λιττή και σέξι! Καλύπτει τα πόδια, αναδεικνύει το ντεκολτέ, χωρίς υπερβολές. Συνδυάζει με ασημί clutch.
-Το έντονο ροζ στα ρούχα είναι γενικά ένα χρώμα που φωτίζει το πρόσωπο και μια καλή ιδέα.
-Η μονοχρωμία είναι ο καλύτερος σύμμαχος αν νιώθεις ότι έχεις κάποιους πόντους που περισσεύουν.
-Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα σανδάλια γιατί αναδεικνύουν καλύτερα τα πόδια. Στην περίπτωση ενός μάξι φορέματος τα τακούνια βοηθάνε να δείχνεις ψηλότερη.


Η Δούκισσα Νομικού στο γάμο Πατίτσα – Χρουσαλά φοράει ένα μάξι φόρεμα το οποίο στενεύει στη μέση με μια φούξια ζώνη. Νεανικό, δροσερό και όμορφο στιλιστικό αποτέλεσμα. Η χρωματική αντίθεση του πράσινου με το φούξια της ζώνης είναι ό, τι καλύτερο. Τόλμησέ το!
-Το τρικ αυτό βοηθάει για να αναδείξεις τόσο το μπούστο όσο και την περιοχή της μέσης.
-Αν έχεις μεγάλο στήθος ή δεν είσαι ψηλόλιγνη απέφυγε τη ζώνη. Δεν κολακεύει, έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.
-Καλοκαίρι είναι, μην το ξεχνάς. Προτίμησε να φορέσεις χρώμα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο γάμο Λιάγκα – Σκορδά επιλέγει να φορέσει ένα μίνι φόρεμα από τον Βασίλειο Κωστέτσο και πέτυχε τη δύσκολη αποστολή: κομψή, σέξι και δροσερή. Αν και το φόρεμα διαθέτει έντονη διακόσμηση το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου υπερβολικό.
-Η έξυπνη κίνηση της Σταματίνας όμως ήταν να φορέσει nude πέδιλα (τα συγκεκριμένα είναι Miu Miu) τα οποία λόγω απόχρωσης δήμιουργούν την “οφθαλμαπάτη” ότι το πόδι συνεχίζει άρα το δείχνει πιο ψηλό (όχι ότι είχε κι ανάγκη, αλλά κάποιοι έξτρα πόνοι πάντα χρειάζονται).
-Τα nude παπούτσια είναι η καλύτερη λύση για φορέματα που έχουν πολύ έντονο χαρακτήρα. Και μια καλή επένδυση. Ταιριάζουν με όλα.
-Τα φορέματα με πολλά κρύσταλλα είναι πολλή έντονη τάση αυτό το καλοκαίρι. Πρόσεξε όμως τις υπερβολικές λάμψεις. Φρόντισε να τηρείς τις ισορροπίες.

Η Κρίστυ Τσολακάκη έχει master στις κομψές εμφανίσεις. Στο γάμο Λιάγκα – Σκορδά φόρεσε ένα Halter – neck φόρεμα του οίκου Dior το οποίο συνδύασε χρωματικά με τα ψηλοτάκουνα σανδάλια της.
-Αν καταφέρεις να βρεις ρούχο και παπούτσια στην ίδια απόχρωση είναι τέλειο. Εκεί όμως χρειάζεται ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ να σπάει τη μονοτονία.
-Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια πλαισιώνουν πάντα όμορφα το πρόσωπο.
-Αυτό το καλοκαίρι πρωταγωνιστούν όλες οι αποχρώσεις του ροζ. Επέλεξε αυτή που ταιριάζει στον τύπο σου.

Η Ελεονώρα Μελέτη στο γάμο Πατίτσα – Χρουσαλά προτίμησε ένα midi φόρεμα σε γραμμή Α σε στιλ Carrie Bradshaw. Είναι ένα δυσκολό μήκος που απαιτεί τέλειες αναλογίες και πολύ ψηλά τακούνια.
-Οι 50ς επιρροές δίνουν μια χαριτωμενιά στις γυναικείες εμφανίσεις.
-Περιττό να σχολιάσουμε το ροζ που εμφανίζεται για άλλη μια φορά. Μήπως τελικά να το αποφύγεις… γιατί από ότι φαίνεται υπάρχει κίνδυνος να το έχουν επιλέξει πολλές στον ίδιο γάμο;

H Έλλη Κοκκίνου επιλέγει total black look αλλά το ενισχύει με χρυσά κοσμήματα.
-Αγαπημένος καλοκαιρινός συνδυασμός μαύρο με χρυσό ή λευκό με χρυσό.
-Τα φορέματα με grecian επιρροές είναι πάντα κομψά και ιδιαιτέρως κολακευτικά. Στην Ελλάδα ζούμε άλλωστε, οι πτυχώσεις είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει.
-Αν και το μαύρο λένε ότι δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για γάμο, είναι πάντα μια κομψή επιλογή.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ
-Πριν επιλέξεις το ρούχο που θα φορέσεις στον γάμο που θα είσαι καλεσμένη, πρέπει να λάβεις υπόψην σου όλες τις παραμέτρους. Πού γίνεται ο γάμος, τι ώρα κλπ.
-Αν γίνεται σε παραλία, απέφυγε τα τακούνια. Ένα ζευγάρι σανδάλια με ένα εντυπωσιακό φόρεμα-καφτάνι είναι ultra chic.
-Αν γίνεται μέρα μεσημέρι, που σημαίνει ότι θα έχει πολύ ζέστη επέλεγε αέρινες γραμμές και πολύ ελαφριά υφάσματα. Σε αυτή την περίπτωση τσέκαρε και τη διαφάνεια του υφάσματος. Μην σε “προδώσει” ο ήλιος.
-Τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος είναι η καλύτερη επιλογή!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΓΑΜΟ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέχρι 80% εκπτώσεις σε επώνυμα ρούχα.

Ψάξε στο ΤLIFE PRODUCT FINDER εδώ για να βρεις τα ρούχα που σου ταιριάζουν.


Read More

And More