Π. Καλλίδης στην Τατιάνα: ”Δεν έπαθα κρίση πανικού. Ήμουν έτοιμος να γίνω μπαμπάς!”

Ο Πάνος Καλλίδης βρέθηκε σήμερα στο πλατώ του ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για την κορούλα του, που γεννήθηκε την Καθαρά Δευτέρα και είναι φτυστή εκείνος. Ο ”χαζομπαμπάς” Πάνος, το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στις γυναίκες της ζωής του και μίλησε στην Τατιάνα για τα αισθήματά του και το πώς άλλαξε η ζωή του με τον ερχομό της μικρής Νίνας. Η σύντροφός του, Λεάνα Μάρκογλου, ήρθε στη ζωή του ως θαυμάστρια, όπως είχε αποκαλύψει κι ο ίδιος κάποιους μήνες πριν στην Τατιάνα, στη συνέχεια παρέμεινε ως μακιγιέζ του και τελικά έγινε η μητέρα του παιδιού του.

Πώς αισθάνεται που έγινε μπαμπάς; ”Είμαι πολύ καινούργιος μπαμπάς, για να έχω διαμορφώσει από τώρα συναισθήματα και εικόνα για όλο αυτό που συμβαίνει. Νομίζω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μου, ειδικά όταν αρχίσει να εκφράζεται και το παιδί. Αυτή τη στιγμή είναι παράξενο, το ότι ένα ανθρωπάκι, τόσο δα, 2,5 κιλά, ήταν μέσα στην κοιλιά της γυναίκας που έχεις δίπλα σου και βγαίνει ξαφνικά, το κοιτάζεις μήπως βρεις ομοιότητες… Ωραία συνασθήματα!”

Και συμπλήρωσε: ”Ο ερχομός του παιδιού, μας έχει δέσει περισσότερο με την Λεάνα. Και πιο παλιά συζούσαμε, αλλά τώρα την βλέπω και με βλέπει συνέχεια, είμαστε μαζί. Πριν ήταν λίγο πιο χαλαρή η σχέση.”

Πώς του ανακοίνωσε όμως, ότι είναι έγκυος και πώς αντέδρασε εκείνος; ”Ένα ωραίο απόγευμα, παίρνει τηλέφωνο ταραγμένη και μου λέει ”Θέλω να σου μιλήσω. Είναι κάτι σοβαρό!” Εμένα το μυαλό μου πήγε κατευθείαν εκεί κι όταν την είδα ήμουν προετοιμασμένος. Έρχεται, μου λέει έχω καθυστέρηση, έκανα και το τεστ και βγήκε θετικό. Δεν μου ήρθε κρίση πανικού, γιατί από τα 20 μου σκεφτόμουν ότι κάποια μέρα θα γίνω μπαμπάς, ήταν κάτι που το ήθελα. Είχα αποφασίσει πως αν έρθει ένα παιδί και είμαι στην κατάλληλη ηλικία, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κρατήσω. Όταν μου το ανακοίνωσε, εγώ της είπα να σκεφτεί, να το ανακοινώσει και στους γονείς της και να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει. Όσον αφορά σ’ εμένα, την ενημέρωσα ότι θέλω να το κρατήσει κι ότι είμαι έτοιμος.”

Βοηθάει την Λεάνα με το μωρό; ”Μια ζωή έκανα αυτό που ήθελα. Προσπαθώ να μην πηγαίνω κόντρα στον εαυτό μου, γιατί μ’ εκδικείται. Έχω περάσει κατάθλιψη και πάλευα μόνος. Ακόμα και τώρα, παλεύω βα αποβάλλω όλα αυτά που με τραβάνε ”κάτω”. Αυτή τη στιγμή, όταν ξυπνάω κι ακούω το μωρό να κλαίει, σηκώνομαι αμέσως για να δω τι και πώς. Δεν είναι κάτι που με αγχώνει ή μ’ ενοχλεί. Έχει γλυκό κλάμα το μωρό.”

Δες το βίντεο:

Read More

And More