Δέσποινα Βανδή: Τι φόρεσε στη σκηνή του DC;

Με ένα δυνατό και εντυπωσιακό live ξεκίνησαν τα χειμερινά party του “Λάμψη” στο Dream City και η Δέσποινα Bανδή ήταν αυτή που έδωσε το ρυθμό βάζοντας “φωτιά’ στη νυχτερινή Αθήνα. Η γνωστή ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε για τους φίλους και θαυμαστές της που την αποθέωσαν.

H Δέσποινα είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της εγχώριας showbiz κι αυτό μας κάνει να την αγαπάμε ακόμη περισσότερο. Το στιλ της μεταλλάσσεται ανάλογα με τη διάθεση της ενώ πολύ δύσκολα θα την βρεις σε φωτογραφία και δεν θα κοιτάξεις τι φοράει. Για ακόμη μία φορά λοιπόν μας κέντρισε το στιλιστικό μας ενδιαφέρον και δεν θα μπορούσα να μην επικοινωνήσω με την stylist και image maker Αλεξάνδρα Κατσαίτη και να σου πω όλα όσα έμαθα.


Κατά την είσοδο της στον χώρο του Dream City η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ψηλόμεσο παντελόνι σε απόχρωση baby pink που το συνδύασε με ριγέ πουκάμισο με την υπογραφή της αλυσίδας ρούχων H&M! Το σύνολο της το συνδύασε με μποτάκια Alexander McQueen.


On stage η ερμηνεύτρια έπαιξε με την ασπρόμαυρη διχρωμία επιλέγοντας ψηλόμεση Max Mara παντελόνα, vintage Dolce&Gabban κορσέ – κορμάκι και κόκκινα πέδιλα Nicholas Kirkwood. Aυτο που αξίζει όμως να δεις και σου το άφησα για το τέλος είναι τον τρόπο που μόνο η Δέσποινα έχει να μεταμορφώνεται σε απόλυτα sexy pop diva.

Μην χάσεις το βίντεο που αποχωρίζεται το κομψό παντελόνι και μένει με το κορμάκι τραγουδώντας το hit που όλοι αγαπάμε ” Υποφέρω”.

Read More

And More