Β. Παλαιολόγος: “Θα μπορούσα να ερωτευτώ έναν άνδρα”

Η παράσταση “Υπό το μηδέν”, στην οποία πρωταγωνιστεί, η συνεργασία του με την Άννα Βαγενά και την Ελένη Γερασιμίδου, η κρίση, οι ανθρώπινες σχέσεις και ο έρωτας, που, όπως υποστηρίζει, δεν έχει φύλο. Ο Βασίλης Παλαιολόγος μιλάει για όλα στην συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ!

Αυτό που προκάλεσε όμως την μεγαλύτερη εντύπωση και σχολιάστηκε ήταν η πρόσφατη δήλωσή του ότι ο έρωτας δεν έχει φύλο. “Έχει φύλο, ηλικία, ράτσα και κοινωνικές τάξεις ο έρωτας; Δεν υπάρχουν φύλα σε όλα αυτά. Μπορείς να βάλεις φύλο στην ψυχή σου; Το θέμα είναι κατά πόσον “κανιβαλίζεσαι” ο λόγος κάποιου κακοπροαίρετα”, αναφέρει στο περιοδικό ο ηθοποιός.

Εκείνος αισθάνθηκε ότι “κανιβαλίστηκε”; “Θέλω να πιστεύω πως όχι. Αν έγινε, κανιβαλίστηκε από ένα κλίμα νεοσυντηρητισμού που ενδεχομένως υπάρχει και πρεσβεύει πως οτιδήποτε δεν σου μοιάζει είναι εχθρός σου.”

/

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να κάνει σχέση με έναν άνδρα αν τον ερωτευόταν, απάντησε: “Αν τύχαινε να ερωτευτώ, θα το έκανα. Θεωρώ πολύ πιο αντρίκειο, αν σου προκύψει, να είσαι με έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου από το να είσαι 70 χρονών και να προσβλέπεις σε μια σχέση με ένα 15χρονο κορίτσι.”

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More