Ποιους υποδέχεται αυτό το “Βράδυ” ο Π. Κωστόπουλος ;

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες απουσίας, ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει αυτή την Παρασκευή στους δέκτες μας και υπόσχεται να μας προσφέρει ακόμα ένα απολαυστικό “Βράδυ”, γεμάτο αποκαλύψεις… Μάλιστα, για να ακριβολογώ αυτό το “Βράδυ” του θα είναι και κομματάκι… ενισχυμένο ! Τι εννοώ μ ΄αυτό; Εννοώ πως θα δούμε τον γνωστό δημοσιογράφο αντί για δύο πρόσωπα, να υποδέχεται τρία, στο πλατό του ΑΝΤ1 !

Αυτό το “Βράδυ” της Παρασκευής , λοιπόν, ξεκινάει με τον Χάρη Χριστόπουλο. Τι λέει για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και τι αποκαλύπτει για το δημοφιλές show του ΑΝΤ1; Πόσο όμορφη βρίσκει την Ευγενία Μανωλίδου και πώς αντιδρά στη σύγκριση με τον Ηλία Ψινάκη; Ποια είναι τα μυστικά για να κατακτήσει ένας άντρας οποιαδήποτε γυναίκα θέλει και πόσο ερωτευμένος αισθάνεται με το γυναικείο φύλο; Γιατί κάνει τον σταυρό του 60 φορές τη μέρα;

Ακολουθεί η Φλορίντα Πετροτσέλι. Μιλάει για τη «Μεσημεριανή Μελέτη» και για την Ελένη Μενεγάκη, που πλέον βρίσκεται απέναντί τους στη μεσημεριανή ζώνη. Πότε και γιατί μετανιώνει όταν λέει κάτι στην εκπομπή; Ακόμα, μιλάει για τον άντρα της ζωής της και αποκαλύπτει πόσο μακριά βρίσκεται από τα σκαλιά της εκκλησίας.
Και τέλος την σκυτάλη παίρνει ο… «Iron Man», δηλαδή, ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Λίγο πριν ανέβει στην αρένα του απόλυτου kick boxing show και διαγωνιστεί στο «Iron Challenge», μιλάει για την πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει. Η μάχη του Μιχάλη Ζαμπίδη θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 το Σάββατο 28 Απριλίου στις 21:00. Ακόμα, αποκαλύπτει στον Πέτρο Κωστόπουλο τις θυσίες που έχει κάνει για τον αθλητισμό, αλλά και πόσο τον βοήθησαν οι γυναίκες στη ζωή του. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ερωτευμένος; Θα το μάθουμε το Βράδυ της Παρασκευής.

Read More

And More