Καμηλά: Tο ραντεβού για να γεννηθεί ο Μάξιμο έγινε βάσει του προγράμματος των τελικών του ΝΒΑ!

Για τρίτη φορά μανούλα έγινε η Αλέκα Καμηλά το καλοκαίρι που μας πέρασε, αφού έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι, τον Μάξιμο. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Πέτζα Στογιάκοβιτς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Η γυναίκα του πρωταθλητή του ΝΒΑ μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της το τρίτο της παιδί, τις συνεχείς μετακινήσεις, λόγω των μεταγραφών του συζύγου της και τη μετακόμιση της οικογένειάς της σε συνοικία της Ορλεάνης, όπου μένουν ο Brad Pitt με την Angelina Jolie και ο Nicolas Cage.
Σε συνέντευξή της στην “Espresso της Κυριακής”, η Αλέκα Καμηλά είπε για τη γέννηση του μωρού της: “Κατ’ αρχάς, το ραντεβού με τον γιατρό για να γεννηθεί ο Μάξιμο έγινε βάσει του προγράμματος των τελικών του ΝΒΑ, όπου έπαιζε ο Πέτζα με τους Μάβερικς. Και βεβαίως, εκτός από την αγωνία για τη γέννηση του παιδιού, είχαμε όλοι και την αγωνία για να πάρει το πρωτάθλημα. Την ίδια εβδομάδα που ο Πέτζα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του, έγινε και πατέρας για τρίτη φορά. Δεν τον έχω δει πιο ευτυχισμένο”.
Για το σπίτι στην Νέα Ορλεάνη και τους διάσημους γείτονές της, τους οποίους δεν έχει δει ακόμη, ανέφερε: “Αφού γεμίσαμε τις μπαταρίες μας στη Χαλκιδική για κάτι περισσότερο από έναν μήνα, έπρεπε να γυρίσουμε πίσω στη Νέα Ορλεάνη επειδή ο Αντρέι και η Μίλα ξεκινούσαν σχολείο. Βεβαίως, ταυτόχρονα με τις ετοιμασίες για την επιστροφή στα σχολεία είχαμε και τη μετακόμιση, αφού αλλάξαμε σπίτι στη Νέα Ορλεάνη. Δεν έχουμε ούτε μία εβδομάδα που μπήκαμε στο άλλο σπίτι”.
Στην ερώτηση αν της έχει λείψει το μόντελινγκ και οι πασαρέλα απάντησε: “Όχι, δεν μου λείπουν καθόλου. Θα ήταν πολύ εγωιστικό, αν μου έλειπαν εκείνες οι εποχές. Η δημιουργία της οικογένειας και το μεγάλωμα των παιδιών είναι μια ευλογία και η σοβαρότερη αποστολή του ανθρώπου στον κόσμο”.
Τέλος, για το αν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ή να μείνει στην Αμερική δήλωσε: “Αν με ρωτούσες πριν από τρία τέσσερα χρόνια, θα λέγαμε ότι θα γυρίσουμε στην Ελλάδα. Τώρα όμως που τα παιδιά πάνε στο σχολείο και έχουν βρει έναν ρυθμό στη ζωή τους εδώ, καταλαβαίνω ότι πολύ δύσκολα θα πάρουμε την απόφαση να τους τον αλλάξουμε. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να είμαστε στην Αμερική τον χειμώνα για τη σχολική σεζόν και να ξεκαλοκαιριάζουμε στην Ελλάδα. Είναι ακόμα πάντως το θέμα προς σκέψη και συζήτηση”.

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού:

Read More

And More