“Greys Anatomy”: Η καρδιά σου θα χτυπάει δυνατά κάθε βράδυ στον ΑΝΤ1!

Το Grey’s Anatomy, η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό σ’ όλο τον κόσμο, καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και έγινε παγκόσμια μανία, έρχεται και πάλι με τον 8ο κύκλο στον ΑΝΤ1.

Σε αυτόν τον κύκλο, θα παρακολουθήσουμε τη Μέρεντιθ να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Ντέρεκ στη ζωή της, ενώ την ίδια στιγμή να κινδυνεύει να χάσει τη μικρή Ζόλα, αλλά και τη δουλειά της στην κλινική. Η Κριστίνα από την άλλη, ακροβατεί μεταξύ της μητρότητας και της επαγγελματικής καταξίωσης στο νοσοκομείο.

Τι από τα δύο θα αποδειχθεί σημαντικότερο για αυτήν; Όσο για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, η ένταση, η αγωνία, οι έρωτες, τα πάθη, ο πόνος, η απώλεια, η επιτυχία, η αποτυχία, η προδοσία, η φιλία, η αγάπη, η αφοσίωση, τα διλήμματα, οι χαρές, έρχονται για να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή τους!

Μείνε συντονισμένη στο κανάλι του Αμαρουσίου, γιατί ο 8ος κύκλος του Grey’s Anatomy θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, από απόψε στις 23:15 το βράδυ. Και στη συνέχεια; Ο 9ος κύκλος θα προβληθεί σε Α’ Τηλεοπτική μετάδοση… μόνο στον ΑΝΤ1!

Read More

And More