Δ. Νομικού: ”Ο πραγματικός έρωτας μπορεί να κρατήσει για πάντα”

Η Δούκισσα νομικού είναι ίσως η πιο όμορφη Ελληνίδα. Αν την γνωρίσεις από κοντά διαπιστώνεις ότι αυτή η ομορφιά δεν είναι μόνο εξωτερική. Είναι ένα κορίτσι χαμογελαστό, ευγενικό και σεμνό που αγαπά την ειλικρίνεια και έτσι μιλά και στην Κατερίνα Μπούσιου και το περιοδικό ΕΓΩ! Η Δούκισσα περιγράφει τα συναισθήματά της για τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο, αναφέρεται στον παντοτινό έρωτα και δίνει τις ευχές της για εκείνη αλλά και για όλο τον κόσμο.

/

Για τη συμμετοχή της στην καινούργια ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου
Εντελώς ξαφνικά, όπως όλα τα υπέροχα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου. Αυτό που ζω, το οφείλω στο σκηνοθέτη, τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, που από το πουθενά με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε αυτή την πρόταση. Μάλιστα, θέλω να πω πως ήταν τόσο σίγουρος, που δεν μπήκε καν στη διαδικασία να με βάλει να του διαβάσω κάτι, έτσι ώστε να με δοκιμάσει. Όταν ένας τόσο σπουδαίος και σημαντικός σκηνοθέτης, όπως είναι ο Νίκος, σε εμπιστεύεται, και εσύ τον εμπιστεύεσαι με κλειστά τα μάτια.

Για τα σχόλια που θα ακουστούν για τη συμμετοχή της
Είμαι σίγουρη ότι θα ακούσω πολλά σχόλια. Όμως, δεν αυτοπροτάθηκα. Ήταν μία ιδέα του Νίκου, την οποία θεώρησα άκρως τιμητική. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να το δοκιμάσω και, μάλιστα, δίπλα σε ταλαντούχους και καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως είναι ο Νίκος Κουρής, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Δημήτρης Καταλειφός και πολλοί ακόμη εξίσου σημαντικοί… Πιστεύετε ότι με μια τέτοια ομάδα ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες, θα μπορούσα να αρνηθώ; Δεν νομίζω! Αν θεωρείται ρίσκο αυτή η κίνησή μου, τότε χαίρομαι πολύ που το πήρα!

/

Για το ρίσκο στη ζωή της λέγοντας
Ό,τι έχω κάνει μέχρι στιγμής, το έχω κάνει με άγνοια κινδύνου. Κάπως έτσι πήρα μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς, κάπως έτσι μπήκα στην τηλεόραση και κάπως έτσι αποφάσισα να παίξω σε ταινία. Όταν ξεκίνησα να 20 21 δουλεύω, δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ όλα όσα ακολούθησαν. Αν θεωρείται ρίσκο να ακολουθείς το ένστικτό σου, τότε ναι, μου αρέσει να ρισκάρω, γιατί αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω: να ακολουθώ το ένστικτο και την καρδιά μου! Οι πολλές ώρες δουλειάς, η αισιοδοξία και η καλή μου τύχη με έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής!

Για τα λάθη που δεν συγχωρεί στον έρωτα

Θα μου επιτρέψετε να μην πω κάτι συγκεκριμένο, όμως η άποψή μου είναι ότι δεν συγχωρούνται όλα τα λάθη. Δεν συγχωρούνται τα επαναλαμβανόμενα λάθη κι εκείνα που “στοιχειώνουν” τη σχέση. Αξίζει να δίνεις ευκαιρίες, όταν όμως υπάρχει διάθεση να αξιοποιηθούν σωστά και από τις δυο πλευρές.

/

Για το αν ο έρωτας κρατάει για πάντα
Ο πραγματικός έρωτας ναι, μπορεί να κρατήσει για πάντα. Δεν συμβαίνει συχνά, όμως συμβαίνει. Το βλέπω στους γονείς μου. Είναι μαγικό…

Για το τι ελπίζει και θέλει να αλλάξει στη ζωή της το νέο έτος
Να μπορέσουμε να ανασάνουμε, ελπίζω να χαμογελάσουμε ξανά. Ελπίζω να τα καταφέρουμε σύντομα. Γιατί ότι θα τα καταφέρουμε είναι σίγουρο!…. Δεν θέλω να αλλάξει κάτι στη δική μου ζωή θέλω να αλλάξει κάτι στη ζωή όλων μας! Να φύγει η μιζέρια και να επιστρέψει η ευτυχία… Καλή Χρονιά σε όλους!

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More