Συγχαρητήρια, καταφέραμε να… φτύσουμε την δημοκρατία μας !

Συγχαρητήρια, καταφέραμε τελικά να φτύσουμε στα… μούτρα την δημοκρατία μας ! Την δημοκρατία που γέννησε αυτός ο τόπος εμείς καταφέραμε να την κάνουμε ένα… πατσαβούρι και να την πετάξουμε στα σκουπίδια ! Αυτή ακριβώς ήταν η πρώτη σκέψη που έκανα το πρωί, βλέποντας τις ανεκδιήγητες εικόνες βίας που έλαβαν χώρα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Πρωινό ΑΝΤ1 !

Σκηνές οι οποίες αρχικά με πάγωσαν, στην συνέχεια με σόκαραν και εντέλει ; Με εξόργισαν ! Εξοργίστηκα για την κατάντια μας ! Εξοργίστηκα για την πολιτική μας κατρακύλα ! Εξοργίστηκα με όλους αυτούς τους πολιτικούς και πολιτικάντιδες που ανάγκασαν στις 6 Μαίου, περίπου μισό εκατομμύριο Ελληνες να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή !

Να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή από απογοήτευση, από θυμό, από αντίδραση, από αντιπερισπασμό, χωρίς οι περισσότεροι από αυτούς να γνωρίζουν το τι ακριβώς κάνουν. Γιατί είμαι σίγουρη πως αν ήξεραν πως με αυτό τον τρόπο χειροκροτούν την βία, το έγκλημα, τον φόβο, δεν θα ήταν αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα.

Οχι, τα… λεβεντόπαιδα της Χρυσής Αυγής δεν θα τα κατάφερναν να μολύνουν με την παρουσία τους την ιερότητα του χώρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα παρέμεναν στην σκιά, στο περιθώριο, στο… πουθενά, όπως ακριβώς τους αξίζει.
Ας πούμε ,λοιπόν, πως την 6η Μαίου έγινε ένα λάθος, μία κακή συνεννόηση και τώρα την 17η του Ιούνη έχουμε την χρυσή ευκαιρία αυτό το λάθος να το διορθώσουμε. Να το διορθώσουμε πριν το πληρώσουμε ακριβά… Ηδη, έχουμε πάρει μία γερή γεύση από το τι μας περιμένει, αν εναποθέσουμε την ελπίδα μας και τα όνειρά μας στους Χρυσαυγίτες !

Στις 17 Ιουνίου ας πάρουμε και πάλι μία ζεστή… αγκαλιά την Δημοκρατία μας, γιατί σήμερα την πληγώσαμε σοβαρά, ας την πάρουμε αγκαλιά πριν την πληγώσουμε θανάσιμα και τότε θα είναι αργά, πολύ αργά. Θα είναι πολύ αργά για δάκρυα και για περισυλλογή !

Αυτά τα ολίγα έχω να σας πω, σε σχέση με την πρωινή πραγματικά ΑΝΑΝΔΡΗ και ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ επίθεση του Η. Κασιδιάρη τόσο προς την Λιάνα Κανέλλη, όσο και προς την Ρένα Δούρου. Και όλα αυτά σας τα λέω γιατί είναι απλώς η δική μου καθαρά προσωπική και ταπεινή άποψη και ίσως και η δική σας… Πολύ θα ήθελα να το ξέρω !

Read More

And More