Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1για το νέο πόστο του Στρ. Λιαρέλλη !

Τελικά η απόφαση πάρθηκε και είναι οριστική. Ποια απόφαση ; Την απόφαση ο Στρατής Λιαρέλλης να αναλάβει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Βλέπετε, μετά την φυγή του Γιώργου Λεβέντη, εδώ και δύο χρόνια το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πόστο δεν είχε καλυφθεί και έτσι η διοίκηση του καναλιού του Αμαρουσίου, αποφάσισε αυτή την θέση να την εμπιστευτεί στα χέρια του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος θα εξακολουθήσει να έχει και τον τίτλο του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση :

"... Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ανακοινώνει ότι ο Στρατής Λιαρέλλης, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον ΑΝΤ1TV, διατηρώντας παράλληλα και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού.

Ο Στρατής Λιαρέλλης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη στην ελληνική τηλεόραση και στο παρελθόν είχε αναλάβει κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Βρέθηκε στον ΑΝΤ1TV από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του σταθμού και είχε καθοριστική συμμετοχή στην εδραίωση του στην ελληνική τηλεοπτική αγορά.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ανακοινώνει ότι ο Στρατής Λιαρέλλης, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον ΑΝΤ1TV, διατηρώντας παράλληλα και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού.

Ο Στρατής Λιαρέλλης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη στην ελληνική τηλεόραση και στο παρελθόν είχε αναλάβει κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Βρέθηκε στον ΑΝΤ1TV από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του σταθμού και είχε καθοριστική συμμετοχή στην εδραίωση του στην ελληνική τηλεοπτική αγορά..."

Read More

And More