Fullah Sugah: Ψώνισε online και κέρδισε έκπτωση 15%! Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες…

H FullahSugah σας καλωσορίζει στο νέο ηλεκτρονικό της κατάστημα και σας χαρίζει , έκπτωση 15% στην νέα συλλογή SS/13 για αγορές άνω των 40€!

Τo ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, έρχεται να σας ταξιδέψει στον κόσμο της μόδας και να σας προσφέρει ολοκληρωμένες στυλιστικές προτάσεις στις καλύτερες τιμές, με ένα κλικ στο σπίτι σας!

Πλοηγηθείτε σε όλη την γκάμα των προϊόντων εύκολα και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει συνδυάζοντας Ρούχα, Παπούτσια, Τσάντες, Αξεσουάρ. Δείτε πρώτοι τις νέες «αφίξεις» προϊόντων fullahsugah στην ενότητα NEW IN σύμφωνα με τις νέες τάσεις της μόδας. Ενημερωθείτε από την ενότητα OFFERS για προσφορές και κάντε τις πιο συμφέρουσες αγορές ανανεώνοντας το style σας. Ενημερωθείτε για τις εβδομαδιαίες προτάσεις από το WEEKLY LOOK , ακολουθείστε τες και μείνετε στη μόδα! Μάθετε τα νέα μας εύκολα με την εγγραφή σας στο «Newsletter» και στα social media.

Κάντε τις αγορές σας και φτιάξτε την διάθεσή σας “ Luxury is not expensive! ” Ισχύει και στο δίκτυο φυσικών καταστημάτων έως 4 Μαΐου!

Κεντρική διάθεση τηλ. 2109939909 , www.fullahsugah.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ:

Κολοκοτρώνη 44-46,Αθήνα

Λεωφ. Όλγας 112,Αγ. Δηµήτριος

Ευαγγελιστρίας 21,Αθήνα

Πατησίων 129,Αθήνα

Αγ. Παρασκευής 19 & Πλάτωνος 22,Χαλάνδρι

Smart Park, Ε. Πουλάκη, Σπάτα, Αττική

Βασιλέως Γεωργίου Α 17, Πειραιάς

Πάτρα, Ρήγα Φεραίου 81

Πρέβεζα ,Εθνικής Αντιστάσεως 20 & Σαπουτζάκη 1

Λάρισα , Κούμα 33

Ηράκλειο, Δαιδάλου 19

Χανιά, Μουσούρων 18

Read More

And More