Τίτλοι τέλους για Δ. Νομικού και Χ. Χολίδη; Τι λένε οι φίλοι τους

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα τους θέλουν να επιλέγουν χωριστούς δρόμους! Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz αποφάσισε να χωρίσει και σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News αυτή τη φορά, το τέλος είνα οριστικό.

/
Διαβάζουμε στο θέμα της Σήλιας Αντωνίου για την Real Life πως ο τραγουδιστής δηλώνει τελειώσαμε οριστικά σε στενούς του φίλους. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να συζητά και η Δούκισσα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες από το στενό περιβάλλον και των δύο διαψεύδουν την ύπαρξη τρίτου προσώπου. Από τη στιγμή που είναι μόνοι στην προσωπική τους ζωή, λογικό είναι να υπάρχουν φλερτ, όμως δεν είναι άξια αναφοράς λένε στενά τους πρόσωπα.

/

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού είχαν φανεί εκεί κατά την άνοιξη. Το ζευγάρι όμως προσπάθησε να αντιμετωπίσει τις διαφορές του. Μάλιστα σχεδιάζαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν μαζί στο ίδιο σπίτι, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Χρήστου προκάλεσαν εντάσεις και νευρικότητα και όλα αυτά κατέληξαν σε χωριστές διακοπές τον Ιούνιο. Περνώντας χρόνο ο ένας μακριά από τον άλλο, συνειδητοποίησαν πως η σχέση αυτή είχε τελειώσει…

Read More

And More