Ο Michael Douglas θα χάσει τη φωνή του;

Τον τελευταίο καιρό βασικό θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια του Χόλιγουντ είναι η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση του Michael Douglas. Τα μαλλιά του άσπρισαν, αλλοιώθηκαν οι φωνητικές του χορδές και έχασε πάρα πολλά κιλά. Όλοι νόμιζαν πως ο γνωστός ηθοποιός έπεσε ψυχολογικά εξαιτίας της περιπέτειας του γιου του με τα ναρκωτικά, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, σημαντικό ρόλο έπαιξε στην επιδείνωση της υγείας του και το τσιγάρο.

Επηρεασμένη από όλο αυτό είναι και η σύζυγος του Catherine Zeta-Jones, η οποία δεν φεύγει λεπτό από το πλάι του. Μάλιστα, οι κριτικοί του θεάτρου την “στόλισαν” με αρνητικά σχόλια επειδή στις πρόβες της θεατρικής της παράστασης στο Μπρόντγουεϊ ξεχνούσε τα λόγια της και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε, ακόμη, πως πριν από μερικούς μήνες σε μια γυμνή φωτογράφηση επειδή ήταν φανερά αδυνατισμένη όλοι έσπευσαν να πουν ότι πάσχει από νευρική ανορεξία, αλλά τελικά δεν είναι έτσι. Η Catherine έχει επηρεαστεί πολύ από το πρόβλημα υγείας του συζύγου της και όπως είναι φυσικό, αυτό έχει αντύκτυπο στη δουλειά της.

Παρόλα αυτά, οι γιατροί ενημέρωσαν το διάσημο ζευγάρι πως την μεγαλύτερη ζημιά στον Michael την προκάλεσε το τσιγάρο. O γνωστός ηθοποιός ήταν φανατικός καπνιστής για δεκαετίες και τώρα κινδυνεύει να χάσει τη φωνη του αλλά ακόμα και την ίδια του τη ζωή. Τις επόμενες μέρες θα κάνει χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία. Οι θεραπείες θα διαρκέσουν 8 μέρες και αν δεν πετύχουν οι γιατροί είπαν ότι ο Douglas μπορεί να χάσει τη φωνή του.

Read More

And More