O χαλκός κάνει τη διαφορά! Δες αυτό το διαμέρισμα!

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σε αυτό το διαμέρισμα μία εξαιρετική τάση, αυτή των χάλκινων αντικειμένων, “δένει” αρμονικά με την υπόλοιπη διακόσμηση!


Η είσοδος του διαμερίσματος προδιαθέτει για κάτι κομψό, μοντέρνο και όμορφο!


Το λευκό είναι το βασικό χρώμα και οι χάλκινες λεπτομέρειες ξεκινού ήδη από τα κλιπς και τα χερούλια σε αυτές τις διακοσμητικές βαλίτσες!


Το σαλόνι είναι ανεπιτήδευτο, αν και οι ιδιοκτήτες φαίνεται να έχουν επενδύσει σε ακριβά υφάσματα. Παρατήρησε πώς έχουν ενσωματώσει μία μοντέρνα τάση, τα χάλκινα αντικείμενα, όπως τα φωτιστικά!

Υπέροχο και αυτό το χάλκινο δοχείο και το κηροπήγιο μαζί με το βάζο!


Το λευκό διακόπτεται από πινελιές μαύρου και διάφορων τόνων καφέ ενώ το χάλκινο φωτιστικό προσθέτει ζεστασιά στην ατμόσφαιρα!


Ένας λιτός αλλά μοντέρνος διάδρομος οδηγεί στην κουζίνα.


Και εδώ οι μεταλλικές λεπτομέρειες είναι εμφανείς παντού: στις καρέκλες, στο φωτιστικό πάνω από την τραπεζαρία, στις εντοιχισμένες συσκευές.


Στο απόλυτο λευκό και η κρεβατοκάμαρα! Η ημιδιαφάνεια στα τζάμια όμως είναι μια εκπληκτική λεπτομέρεια για να αποφεύγονται τα αδιάκριτα βλέμματα καθώς το διαμέρισμα είναι χαμηλό.


Το βρεφικό δωμάτιο μοιάζει σαν κομμάτι παιδικού πολυκαταστήματος με τα ρουχαλάκια κρεμασμένα σε κρεμάστρα και όχι σε ντουλάπα.


Απλό, λειτουργικό και λευκό και το μπάνιο.

Read More

And More