Ύδρα, Αντίπαρος, Μύκονος: Ντύσου σύμφωνα με τον προορισμό των διακοπών σου!

Η ωραιότερη περίοδος του χρόνου έφτασε και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις τις διακοπές σου σε κάποιο νησί. Σαν σωστή fashionista όμως θέλεις να είσαι καλοντυμένη και stylish σε κάθε σου δραστηριότητα.

Για αυτό λοιπόν η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα έκανε έρευνα αγοράς και σου προτείνει ρούχα και αξεσουάρ ώστε να απολαύσεις τις διακοπές σου με στιλ! Το μόνο που έχεις να αποφασίσεις είναι τον ιδανικό προορισμό για σένα.Ύδρα, Αντίπαρος, Μύκονος ή κάτι ανάλογο έστω…

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες ώστε να δεις όλα όσα σου προτείνει

/
Aν σε εκφράζει το κοσμοπολίτικο στιλ της Ύδρας επέλεξε κομψά printed φορέματα και μπικίνι και ταίριαξε τα αξεσουάρ από φυσικά υλικά όπως μια μεγάλη ψάθινη τσάντα και πλατφόρμες από σχοινί ή φελλό. Συμπλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι μεγάλα, κοκκάλινα γυαλιά ηλίου.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Printed φορέματα και σορτς, ολόσωμα μαγιώ με fun μοτίβα, t-shirts, flip-flops σε έντονα χρώματα και stylish γυαλιά ηλίου με φακούς καθρέφτες για σένα που επιλέγεις την εναλλακτική Αντίπαρο για τις διακοπές σου.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Aν ο προορισμός σου είναι το νησί των ανέμων φρόντισε να βάλεις στη βαλίτσα σου χαλαρά σορτς, μαρινιέρες και φλατ σανδάλια αλλά και κομψά chemisieux φορέματα, πλατφόρμες και εντυπωσιακά κοσμήματα για τις βραδινές σου βόλτες για φαγητό ή ποτό.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

Read More

And More