Δ. Μοιραράκη: Δεν είμαι νοικοκυρά αλλά επαγγελματίας!

Η Δέσποινα Μοιραράκη μιλάει στο TLIFE για όλα όσα ακούγονται για εκείνη σχετικά με τη συμμετοχή της στο reality ”Νοικοκυρές σε απόγνωση”, όσο ήταν το πλάνο πως θα προβάλλεται από το κανάλι της Κάντζας.

”Εγώ έχω δεχτεί πρόταση από τον ALPHA και όχι από τον ΑΝΤ1 όπως γράφτηκε. Ήρθαν και με βρήκαν στο μαγαζί μου και με θέλουν πολύ. Αλλά εγώ δεν είμαι η γυναίκα η νοικοκυρά. Δεν ξέρω αν συμφωνήσω. Δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμα και μάλιστα σήμερα το βράδυ έχουμε ραντεβού. Δεν ξέρω βέβαια αν θα πραγματοποιηθεί”, δηλώνει.

Και συνεχίζει: ”Θέλω να είναι ένα concept διαφορετικό, να είναι μόνο η επαγγελματική μου δραστηριότητα, ό,τι κάνω όλη μέρα. Εμένα δεν με ιντριγκάρει ούτε η δημοσιότητα. Είμαι δημόσιο πρόσωπο, όλοι με ξέρουν. Οπότε δεν με ενδιαφέρει να πάω εκεί για να γίνω αναγνωρίσιμη. Θέλω να πάω και να δω αν θα ικανοποιηθούν κάποια άλλα πράγματα που θα ζητήσω. Τότε μόνο θα συνεναίσω”.

Αυτή τη περίοδο βρίσκεται συνεχώς στο κατάστημά της στη Γλυφάδα γιατί έχουν μπει οι καλοκαιρινές της προσφορές και θέλει να εξυπηρετεί τους πελάτες της κατ’ιδίαν. Πέρασε κάποιες στιγμές ξεκούρασης στη Μύκονο και γύρισε όλες τις παραλίες του νησιού.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της Δέσποινας στη Μύκονο.

Η Δέσποινα με τον σύντροφό της.

Read More

And More