Εσύ γνωρίζεις τους τρεις βασικούς μύθους για τις βαφές μαλλιών που μόλις κατέρριψε η Olia;

Μέχρι πριν λίγους μήνες θεωρούνταν αδιανόητο … μια βαφή μαλλιών να λειτουργεί μόνο βάσει του ελαίου! Χωρίς αμμωνία! Και να που τώρα όλες μιλάμε για την Olia!Την πρώτη βαφή μαλλιών με την δύναμη του ελαίου που έφερε την επανάσταση με την καινοτόμα σύνθεση της. Αν δεν την έχεις δοκιμάσει ήδη και αμφιβάλλεις για τα αποτελέσματα που μπορεί να σου εξασφαλίσει, η Olia στην πρώτη κιόλας χρήση θα καταρρίψει όλους τους μύθους που σε τρομοκρατούν στην ιδέα να βάψεις τα μαλλιά σου στο σπίτι- και μάλιστα με μια βαφή που λειτουργεί με την δύναμη του ελαίου (και όχι με αμμωνία όπως είχες συνηθίσει έως τώρα)!

Μύθος 1: Και εσύ και εγώ (και όλες μας δηλαδή) επιλέγοντας μια βαφή μαλλιών αποζητούμε δύο βασικά πράγματα: 1. Κάλυψη λευκών και 2. Έντονο χρώμα που διαρκεί. Γι’ αυτό συνήθως αποφεύγουμε βαφές χωρίς αμμωνία γιατί δεν μας προσφέρουν αυτό που έχουμε ανάγκη! Η Olia όμως αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, γιατί παρά το γεγονός ότι δεν περιέχει αμμωνία είναι ακόμα πιο αποτελεσματική. Οι βαφές οι οποίες έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε αποτελούνται από χρωστικά και νερό. Τα χρωστικά όμως είναι υδρόφιλα με αποτέλεσμα να έχουμε απώλεια χρώματος… Το έλαιο που περιέχει η Olia οδηγεί όλα τα χρωστικά στη καρδιά της τρίχας, προσφέροντας μέγιστη απόδοση χρώματος και άρα 100% κάλυψη των λευκών και τέλειοοο χρώμα! Ταυτόχρονα χάρη στο συσσωρευτικό της αποτέλεσμα το χρώμα σου σε κάθε χρήση θα γίνεται ακόμα πιο έντονο!

Μύθος 2: Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς ότι χρησιμοποιώντας συχνά οξειδωτική βαφή , καταστρέφεις ταυτόχρονα και τα μαλλιά σου. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της Olia που μας εξέπληξε! Με 60% έλαιο στη σύνθεση της βάφει και ταυτόχρονα θρέφει τα μαλλιά σου. Εξασφαλίζοντας αξεπέραστη απαλότητα και λάμψη! Εφαρμογή με εφαρμογή θα είσαι πιο διαρκώς πιο ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα στα μαλλιά σου!

Μύθος 3: Έως τώρα ίσως πίστευες και εσύ ότι το χρώμα των ονείρων σου μπορείς να το πετύχεις μόνο με τη βοήθεια ενός ειδικού … μετά από την Olia θα αισθανθείς ότι η εμπειρία του κομμωτηρίου μεταφέρθηκε σπίτι σου. Και αυτό λόγω της πανεύκολης προετοιμασίας της βαφής , το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα πινέλο και ένα μπολάκι. Χμμμ και αν ανησυχείς για παράξενες αλχημείες , η δοσολογία ανάμιξης της Olia είναι ένα προς ένα , οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος. Εκτός απ’ όλα τα παρaπάνω η Olia δεν στάζει χάρη στη κρεμώδη υφή της θυμίζει πιο πολύ μάσκα μαλλιών ( πες αντίο στα ατυχήματα στο σπίτι), επίσης δεν έχει αμμωνία και η ενοχλητική αυτή μυρωδιά έχει αντικατασταθεί από ένα λεπτό άρωμα λουλουδιών.

Για μας η Olia είναι καταπληκτική γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να μην συμβιβαζόμαστε σε τίποτα! Μας προσφέρει ταυτόχρονα το τέλειο χρώμα που ζητάμε, φροντίζει τα μαλλιά μας και κάνει τη διαδικασία της βαφής στο σπίτι παιχνιδάκι!

Bonus info: Ο official hair colorist της Garnier και αγαπημένος πολλών stars (και… δικός ΜΑΣ!), Νικόλας Βιλλιώτης, μας λύνει σε αυτό το βίντεο όλες τις beauty απορίες μας για την Olia!

Read More

And More