L. Di Caprio: “Δεν αντέχω την απόρριψη”!

“Όταν μεθάω τρεκλίζω, φωνάζω λέω ασυναρτησίες κι έπειτα ξεραίνομαι στον ύπνο”. Ο Leonardo Di Caprio δεν είναι ένα τυπικό δείγμα star του Hollywood. Μπορεί να έχει φήμη, δόξα και χρήματα, όμως γνωρίζοντας καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, φροντίζει να προφυλάσει την προσωπική του ζωή. “Όταν διατυμπανίζεις όσα συμβαίνουν στο κρεβάτι σου, καταντάς αξιοθρήνητος”, πιστεύει.

Όμως, ποιος θα περίμενε πως το αγόρι που είναι sex symbol, δεν πιστεύει στο κεραυνοβόλο έρωτα; Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και δήλωσε ανάμεσα σε άλλα, πως δεν αντέχει την απογοήτευση της απόρριψης και την μιζέρια της επιβεβλημένης μοναξιάς.

Η υποκριτική προέκυψε στην ζωή του από ανάγκη. Ανάγκη να ολοκληρωθεί ως άτομο. “Μακριά από αυτό, νιώθω άδειος, ημιτελής, και ανίκανος. Η υπικριτική γεμίζει τα καταστροφικά κενά που αναπτύσσονται μέσα μου και ευφραίνει τον ψυχικό μου κόσμο”, είπε.

Έχοντας κληροδοτήσει στους φανταστικούς χαρακτήρες που υποδύθηκε κατά καιρούς, στοιχεία από την προσωπικότητά του, εξομολογείται πως δεν θα άντεχε να ξεχάσει κανέναν από αυτούς. “Όλοι οι χαρακτήρες που έχω ενσαρκώσει έως σήμερα εξακολουθούν να ζουν μέσα μου, να τροφοδοτούν τις αντιδράσεις μου, να εμπλουτίζουν το ταλέντο μου και να με διαμορφώνουν ως καλλιτέχνη. Δεν θα άντεχα την φυγή των φαντασμάτων τοτυς από το υποσυνειδητό μου”.

Γι αυτόν η τέχνη δεν είναι απλά μια έννοια, μια λέξη. “Η τέχνη μοιάζει με το παθιασμένο σεξ”, αναφέρει. Τέλος, θεωρεί πως ο άνθρωπος μπορεί να αλλοιωθεί από την συνεχή προβολή και δημοσιότητα. “Το σταριλίκι δεν κυλάει μέσα στις φλέβες κανενός εκ φύσεως, στην πορεία αλλοιώνονται οι άνθρωποι”, θα πει.

Read More

And More