Γιατί η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε photo με μουντζουρωμένο κραγιόν;

Αντί προλόγου: Αν είσαι fan αυτής εδώ της στήλης ξέρεις ήδη το γιατί! Αν όχι, συνέχισε να διαβάζεις!

Εδώ και κάποιες μέρες υπάρχει αυτή η τάση στα social media, διάσημες (και όχι μόνο! Και όλες μας!) φωτογραφίζονται με μουντζουρωμένα κραγιόν και ανεβάζουν την photo τους στο instagram με το hashtag #SmearForSmear. Πρόκειται για το επόμενο ice bucket challenge όπως το χαρακτηρίζουν πολλοί που στόχο έχει να επαγρυπνήσει τις γυναίκες και να τους θυμίσει να κάνουν το ετήσιο ΤΕΣΤ ΠΑΠ τους. Έτσι, μετά από την Georgia May Jagger, την Rita Ora και την Cara Delevingne
Διάλειμμα: δες παρακάτω την Cara Delevingne…

… το #SmearForSmear challenge ήρθε και στην Ελλάδα και μια από τις πρώτες που ανέβασαν τέτοια photo ήταν η Μαρία Ηλιάκη.

Κάτω από αυτή την photo έγραψε: Μην παραμελείτε τον εαυτό σας κορίτσια. Στηρίζω την καμπάνια #smearforsmear για τον καρκίνο του τραχήλου και προκαλώ την @mairiboo (aka Μαίρη Συνατσάκη) να κάνει το ίδιο!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ!
Μάθε εδώ για την καμπάνια με τα λερωμένα κραγιόν που παίζει τώρα και αν κάτι πρέπει να σου μείνει στο τέλος αυτού του post είναι πως πρέπει να σηκώσεις το τηλέφωνο και να κλείσεις ραντεβού με τον γυναικολόγο σου. Το post τελείωσε. Καν’το ΤΩΡΑ!

Read More

And More