ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Γρηγόρης μιλά στο “T-Life” !

Είναι ενθουσιασμένος που έφτασε επιτέλους η ώρα για να βγει στον αέρα η εκπομπή που με τόσο μεράκι ετοίμαζε απο πέρσι ! Είναι ενθουσιασμένος που επιτέλους έφτασε η ώρα για να κάνει και ο ίδιος προσωπικά την …πρεμιέρα του, αφού την Κυριακή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στην μικρή οθόνη του Μεγάλου Καναλιού, μετά απο έναν χρόνο απουσίας.

Με αφορμή ,λοιπόν, το σπέσιαλ αυτό σόου , “Η αναζήτηση της επιτυχίας” , που μας έχει ετοιμάσει ,εμείς είπαμε να πούμε δυο – τρεις κουβέντες μαζί του, μιας και το να μιλήσεις περισσότερο με τον Γρηγόρη αυτές τις ημέρες είναι σχεδόν αδύνατο, αφού περνά ατελείωτες ώρες στο μοντάζ , προκειμένου η Κυριακάτικη εκπομπή να έχει άψογο αποτέλεσμα .

Βέβαια, θα μου πείτε, το γεγονός ότι ο Γρηγόρης είναι τελειομανής, είναι γνωστό… Σίγουρα είναι ένα γεγονός το οποίο δεν αποτελεί είδηση ! Είδηση είναι ,όμως, το γεγονός ότι ο Γρηγόρης κατάφερε να είναι πλέον ευτυχής με τον …Γρηγόρη !

– Λοιπόν, μετά απο έναν χρόνο απουσίας, πως αισθάνεσαι ενόψει πρεμιέρας ;

– Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα… Σίγουρα έχω αγωνία και σίγουρα αδημονώ για να δω στον αέρα το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας. Προσπάθησα να δημιουργήσω μία εκπομπή που να έχει να πει κάτι στον κόσμο και να αφήσει πίσω της κάποια ωραία πράγματα.

– Δηλαδή, δεν προσπάθησες να στήσεις μία εκπομπή που να σου προσέφερε μία …εντυπωσιακή επάνοδο ;

– Απο πλευράς εμπορικότητας εννοείς ; Οχι… Ο στόχος μου δεν ήταν η εντυπωσιακή επάνοδος, αλλά του να κάνω κάτι που να καταφέρει να κερδίσει πραγματικά την αγάπη του κόσμου. Εννοείται πως η εκπομπή θέλω να πάει καλά και απο νούμερα. Επαγγελματίας 19 χρόνια είμαι, όμως, δεν ήταν αυτός ο στόχος. Ο στόχος μου ήταν να καταφέρω να παρουσιάσω μία ωραία τηλεοπτική πρόταση στον κόσμο.

– Και μέσα απο την εκπομπή θα μας πεις τι μπορεί να σημαίνει η λέξη επιτυχία ;

– Ναι, και ευτυχία… Και να είσαι σίγουρη πως για τον καθένα απο μας η λέξη επιτυχία και η λέξη ευτυχία, μπορεί να έχει εντελώς διαφορετική έννοια.

– Ο Γρηγόρης είναι ευτυχισμένος;

– Ο Γρηγόρης τα κατάφερε και νιώθει πολύ ευτυχής με τον …Γρηγόρη !

Read More

And More