O Enrique Iglesias και το φιλί στην θαυμάστρια!

Τις καλύτερες εντυπώσεις φαίνεται πως άφησε ο Enrique Iglesias χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο “Αθηνών Αρένα” για να τον απολαύσουν σε μια μοναδική εμφάνιση που έκανε για το διαγωνισμό EuroVoice.

Ο Ισπανός καλλιτέχνης χάρισε ένα μοναδικό show και συγκίνησε με τον τρόπο που φέρθηκε σε μια θαυμάστρια που ανέβηκε στη σκηνή για να τον αγκαλιάσει. Η νεαρή κοπέλα ανέβηκε στο stage, μόλις τελείωσε το τραγούδι του και έτρεξε στην αγκαλιά του. Εκείνος πολύ ευγενικά την κράτησε κοντά του, διώχνοντας τους άντρες ασφαλείας που πλησίασαν για να την απομακρύνουν. Την ρώτησε το ονομά της και της ζήτησε να μείνει στη σκηνή.
Συνέχισε να τραγουδά και λίγα λεπτά αργότερα την πλησίασε και της αφιέρωσε το τραγούδι “Hero”. H κοπέλα έτρεμε ολόκληρη και τότε ο γνωστός τραγουδιστής την αγκάλιασε. Μόλις τελείωσε μάλιστα το τραγούδι του, της έδωσε ένα φιλί στο στόμα και το κοινό άρχισε να παραληρεί!
Το θέαμα που πρόσφερε ο λαμπερός καλλιτέχνης ήταν μοναδικό και αποτέλεσε μια ανταμοιβή για τους θεατές, που τις προηγούμενες μέρες είχαν απογοητευτεί από την αποχώρηση της Anastacia και του Σάκη Ρουβά από τη διοργάνωση!
Δες το video από την εμφάνιση του Εnrique Iglesias:

Read More

And More