Γρηγόρης Αρναούτογλου : Νιώθω δικαιωμένος που κράτησα αποστάσεις ασφαλείας απο την tv !

Λίγες ώρες μόνο μας χωρίζουν απο την στιγμή που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας. “Η αναζήτηση της επιτυχίας” ξεκινά στις 9.00 το βράδυ στο Mega και με αφορμή την πολυ αναμενόμενη – η αλήθεια είναι – τηλεοπτική επιστροφή του ,έκανε κάποιες δηλώσεις και για το συγκεκριμένο σόου που ετοίμαζε τόσο καιρό, αλλά και γι ΄αυτή την τηλεοπτική αποχή του !

Εμείς είπαμε να σας παρυσιάσουμε το πιο …τζούσι σημείο των συγκεκριμένων δηλώσεων !

– Σας έλειψε τόσο καιρό η τηλεόραση ;

– Κάποια πράγματα μου έλειψαν και κάποια όχι…

– Βλέποντας το πως έχει δηυμιουργηθεί το τηλεοπτικό τοπίο το τελευταίο ενάμιση χρόνο, νιώθεις δικαιωμένος που κράτησες αποστάσεις ασφαλείας απο την tv ;

– Σαφέστατα και νιώθω δικαιωμένος ! Νιώθω πως έκανα τελικά, την πιο σωστή κίνηση που θα μπορούσα να έχω κάνει ,την δεδομένη χρονική στιγμή. Επιβαλλόταν να κρατήσω αποστάσεις και να δω την τηλεόραση πιο αποτσασιοποιημένα. Γιατί μόνο έτσι συνειδητοποιείς τελικά, κάποια ουσιαστικά πράγματα και μόνο έτσι λαμβάνες κάποια πολύ σοβαρά μηνύματα.

Οσο για την “Αναζήτηση της επιτυχίας” ; Εχουμε πει τόσες μέρες τα …πάντα όλα ! Εσείς δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε, απο το να κάτσετε αναπαυτικά στον καναπέ σας και να δείτε την εκπομπή .

Εντυπώσεις και νούμερα τηλεθέασης ; Αύριο πουρνό-πουρνό…

ΠΗΓΗ : ΤV ΕΘΝΟΣ

Read More

And More