Σάκης Ρουβάς: Δεν σταματά να μας εκπλήσσει! Ποια είναι η νέα του συνεργασία;

Αυτή είναι σίγουρα η χρονιά των εκπλήξεων για τον Σάκη Ρουβά. Ξεκινώντας από το θεατρικό βραβείο που κατέκτησε, την επιβλητική του παρουσία στην σκηνή ως Ηρακλή, την ερμηνεία του στο “Άξιον Εστί” του Μίκη Θεοδωράκη και την συμμετοχή του για πρώτη φορά σε διεθνές τουρνουά γκολφ.

Τώρα ήρθε να προσθέσει στην λίστα των ευχάριστω εκπλήξεων που κάνει στο κοινό του, την συνεργασία του με τo γνωστότερο μάλλον αναψυκτικό σε όλο τον κόσμο, την Coca Cola. Ο Σάκης Ρουβάς επιλέχτηκε να είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας «Kiss Hapiness» του αναψυκτικού, για την Ελλάδα, με αφορμή τα 100α γενέθλια του γυάλινου μπουκαλιού της Coca Cola που αποτελεί το πιο «πολυφιλημένο» αντικείμενο παγκοσμίως.

Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια του διάσημου μπουκαλιού της, η Coca Cola παρουσιάζει παγκόσμια σύμβολα της καλλιτεχνικής σκηνής να φιλάνε το καμπυλωτό μπουκάλι. Την συνεργασία τους ανακοίνωσε ο ίδιος ο καλλιτέχνης μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία.

Kiss Happiness with Coca-Cola#KissHappiness

Posted by Sakis Rouvas on Friday, June 19, 2015

Και για να αποδείξει την σύνδεσή του με το γνωστό αναψυκτικό και τους υπόλοιπους star της καμπάνιας που δεν έιναι άλλη από την διαχρονική επιτυχία, ο Σάκης Ρουβάς, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και νέο single με τίτλο “Φίλα με”, καθώς παρά το γεγονός ότι έχει αποφασίσει να επιτύχει σε πολλούς διαφορετικούς τομείς της καλλιτεχνικής έκφρασης δεν ξεχνά ποτέ την ιδιότητά του ως τραγουδιστή.

Τώρα αν απορείς κι εσύ που βρίσκει την ενέργεια για να τα κάνει όλα, ενώ παράλληλα είναι μπαμπάς τριών παιδιών, την καλύτερη απάντηση σου την έχει δώσει ήδη η σύντροφός του, Κάτια Ζυγούλη σε παλιότερες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες: “Ο Σάκης είναι ένας τυφώνας, μία κινητή ενέργεια, είναι ένας οραματιστής. Θέλει να κάνει πράγματα. Λατρεύω την ανάγκη που έχει ο Σάκης για εξέλιξη. Αυτή η συνεχής δημιουργία τον κρατάει πάντα σε ενέργεια και αυτό τον κάνει ευτυχισμένο. Πάντα τον στηρίζω και είμαι πολύ περήφανη για εκείνον” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Read More

And More