Το ξέσπασμα της A. Νικολούλη για το Άλτερ!

Η Αγγελική Νικολούλη που δεν σταματά να το βάζει κάτω και δεν φοβάται ποτέ μίλησε για όσα έχει ζήσει εξαιτίας της δουλειάς της αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό του Άλτερ.

Για το Άλτερ είπε: «Οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρωθούν για να μπορέσουν να κάνουν Πάσχα. Πρέπει να υπάρξει λύση. Κατά τα άλλα φοβάμαι πως θα πάμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν.»

Και για τον εαυτό της πρόσθεσε: «Θα μέινω στο κανάλι και θα το στηρίξω μέχρι τον Ιούνιο, οπότε λήγει και το συμβόλαιό μου-όχι γιατί είμαι υποχρεωμένη, μιας κι έχει ήδη καταπατηθεί, αλλά γιατί νιώθω πως έτσι πρέπει να κάνω.»

Για τις οικογένειες των εργαζομένων που τη νιώθουν κοντά τους: «Το έυχομαι. Εγώ ναι, τους αγαπώ. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και ξέρω τους αγώνες όλων και τις δυσκολίες της ζωής τους. Γι’αυτό και στενοχωριέμαι. Κάθε εργαζόμενος- που για άλλους, είναι ένας αριθμός μες στις μισθοδοσίες – έχει ιστορία ζωής. Έχει ομορφιά, έχει αγάπες,έχει όνειρα. Και δεν μπορεί τώρα να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα. Έχω στην εκπομπή που ζουν κι εργάζονται μαζί και δεν έχουν ούτε πώς να περάσουν. Ούτε τα στοιχειώδη… Σε μια απεργία δεν βάσταξα και είπα στα στελέχη: “Δεν βλέπατε πως θα πέσει έξω το καράβι; Πώς θα εκτροχιαστεί το κανάλι; Ακόμη και στην ευθεία οι οδηγοί της Φορμουλα αν τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ξέρουν πως ο δρόμος κάποια στιγμή θα τους πετάξει έξω. Εσείς δεν το βλέπατε;»

Η δημοσιογράφος θα μείνει στο κανάλι μέχρι τον Ιούνιο που λήγει το συμβόλαιο της, αφού όπως λέει και χρήματα πήρε στο παρελθόν από το κανάλι και πολλή αγάπη από τον κόσμο.

Δεν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί και όσο για τον γιο της που λείπει: “Μοναξιά δεν νιώθω. Είμαι πάντα γεμάτη από ανθρώπους και ενδιαφέροντα και δουλειά έχω πολλή. Ο γιος μου φυσικά και μου λείπει αλλά είναι για το καλό του.”


Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.

Read More

And More