Αλ. Κούγιας: “Η καθυστέρηση για την έκδοση του διαζυγίου οφείλεται στην Εύη”!

Στη σχέση του με την Εύη Βατίδου και τις τελευταίες εξελίξεις του διαζυγίου του, αναφέρθηκε ο διάσημος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, σε συνέντευξή του στο People.

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του έχουν φτιάξει σε μεγάλο βαθμό και οι δυο τους έχουν υπογράψει δυο ιδιωτικά συμφωνητικά, όπου έχουν ρυθμίσει όλες τις διαφορές μεταξύ τους. Ο ίδιος αναφέρει στο People, ότι έχει ρυθμιστεί το θέμα της επικοινωνίας με τα παιδιά, έχει ρυθμιστεί το θέμα της διατροφής και οι οικονομικές εκκρεμότητες.

Όσον αφορά την έκδοση του διαζυγίου, που παραμένει σε εκκρεμότητα, ο ίδιος επισημαίνει πως η καθυστέρηση οφείλεται στην πρώην γυναίκα του. “Η καθυστέρηση για την έκδοση του διαζυγίου οφείλεται στη μεριά της Εύης’, λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Έχει αλλάξει επτά δικηγόρους μέχρι σήμερα και, δυστυχώς, ο τελευταίος δικηγόρος δεν έχει βοηθήσει προς αυτήν τη μεριά”.

Παράλληλα, για την πρώην σύζυγό του αναφέρει ότι η Εύη πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της. “Η Εύη πρέπει να φτιάξει τη ζωή της, είναι νέα κοπέλα. Τι θα γίνει; Σε δέκα χρόνια δεν θα μπορεί να εισπράττει διατροφή”, αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Ακόμη, ο ίδιος εξομολογείται πως πάντα υπήρχε συμπάθεια με την πρώην σύζυγό του. “Πάντοτε υπήρχε συμπάθεια προς την πρώην σύζυγό μου, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά ότι τότε υπήρχα άλλα θέματα στη μέση”, σημειώνει και λέει πως από τη δική του μεριά υπάρχει μεγάλη συμπάθεια, αφού η Εύη είναι η μητέρα των παιδιών του.

Τέλος, για τις διακοπές του, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως μες στον Αύγουστο θα είναι δύσκολο να κάνει διακοπές, επειδή βρίσκονται σε εξέλιξη η δίκη Κορκονέα-Γρηγορόπουλου στην Άμφισσα, αλλά και την υπόθεση της Siemens.

Read More

And More