Φάνη Γραμματικόγιαννη- Αγσιάλ Ουνάλ: Απολαμβάνουν τον έρωτά τους στα ελληνικά νησιά

Η ρομαντική ιστορία της δημοσιογράφου Φανής Γραμματικόγιαννη και του προέδρου της τουρκικής ομάδας Γαλατασαράι, Ουνάλ Αγσιάλ, μοιάζει με σύχρονο παραμύθι. O έρωτάς τους έχει απασχολήσει τα πρωτοσέλδια των μεγαλύτερων τούρκικων εφημερίδων.

Όπως διαβάζουμε σην Espresso, ο 71χρονος Αγσιάλ γνώρισε την Φανή Γραμματικογιάννη στην Ελλάδα, σ΄ένα επαγγελματικό του ταξίδι. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Ο επιχειρηματίας μετά από στενή πολιορκία παντρεύτηκε με την δημοσιογράφο πριν τέσσερα χρόνια στη Νεα Υόρκη. Από τότε μοιράζουν τη ζωή τους μεταξύ Γενεύης, Αθήνας και Κωνσταντινούπολης. Το ζευγάρι απέκτησε ένα ακόμη νέο μέλος, τον Αλίν, που γεννήθηκε πριν έξι μήνες.

Μπορεί ο Αγσιάλ να είναι κάτοχος της Γαλατασαράι, όμως δραστηριοποιείται και στον κλάδο της ενέργειας. Η εταιρεία του Unit International θεωρείται από τις μεγαλύτερες της Μέσης Ανατολής. Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά με το υπερπολυτελέστατο γιοτ του, μήκος 50 μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες της τούρκικης εφημερίδας Milliyet, το σκάφος του έχει την ονομασία Bardie,όπως αποκαλεί και την ελληνίδα συζυγό του και το μωρό τους κάνει κέφι στο Αιγαίο.

Read More

And More