Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 7χρονος, καλύτερα η αδελφή του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 7χρονος που το πρωί της Πέμπτης παρασύρθηκε μαζί με τη μητέρα και τη δίδυμη αδελφή του από μοτοσικλέτα που φέρεται να οδηγούσε χωρίς δίπλωμα 21χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

Την Παρασκευή από νωρίς το πρωί σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές από εθελοντές αιμοδότες αλλά και ένστολους του Πολεμικού Ναυτικού που ήθελαν να προσφέρουν αίμα, ύστερα από σχετική έκκληση του νοσοκομείου παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Ηταν μάλιστα τόσο μεγάλη η συγκέντρωση των εθελοντών αιμοδοτών, που η διοίκηση του νοσοκομείου αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, με την οποία ζήτησε από τους εθελοντές αιμοδότες να σταματήσουν να πηγαίνουν στο νοσοκομείο χθες και σήμερα και να ξαναπάνε από την 1η Αυγούστου, καθώς το 7χρονο αγοράκι, όταν βγει από την Εντατική, θα χρειαστεί πολλά χειρουργεία για να αποθεραπευτεί.

Ο 7χρονος παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική αφού φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις. Από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είναι από πάνω του όλοι οι γιατροί, όλων των ειδικοτήτων, του Αγλαΐα Κυριακού.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More