Όλα όσα έγιναν στο 2ο live του Dancing! Φωτογραφίες από τα παρασκήνια

Την πρώτη αποχώρηση είχαμε το βράδυ της Κυριακής στο 2ο live του “Dancing with the stars 3” με την Νικολέτα Ράλλη να αφήνει πρώτη το stage του διάσημου show. Η νεαρή παρουσιάστρια που χόρεψε σαν άλλη Marilyn Monroe (σ.σ. σε μελαχρινή έκδοση όμως) δεν κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή, με τον Γιάννη Λάτσιο να παραδέχεται στον αέρα πως “δεν του άρεσε”.

Η όμορφη Νικολέτα πάντως φαίνεται πως διασκέδασε πολύ χορεύοντας foxtrot, παρόλο που της φάνηκε δύσκολος σαν χορός και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων και του κοινού κατά την αποχώρησή της.

Ωστόσο, πολλές ήταν και οι εκπλήξεις στο χθεσινό live με τα πειράγματα ανάμεσα στην κριτική επιτροπή και την Ζέτα Μακρυπούλια να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο, όπως επίσης και τα 5άρια και 4άρια της κριτικής επιτροπής. Οι κριτές, βέβαια, ξεκαθάρισαν από νωρίς τη θέση τους, αναφέροντας πως η κριτική τους θα είναι πιο αυστηρή από αυτό το live και έπειτα.
Η βραδιά ξεκίνησε με τον Σπύρο Σούλη σε ένα γρήγορο και ξέφρενο jive, όπου έκανε πρόταση γάμου στην ντάμα του, αποσπώντας 27 βαθμούς για τη δυναμική του παρουσία.

Τη σκυτάλη πήρε η Νικολέτα Ράλλη με την sexy εμφάνισή της στη σκηνή, που δεν κατάφερε να συγκινήσει κοινό και κριτές που αποφάσισαν να είναι η πρώτη που αποχωρεί.

Στη συνέχεια είδαμε τον Νίκο Αναδιώτη, ή “Νίκος Πρίσλεϊ” όπως τον ονόμασε η Γκαλένα Βελίκοβα, ο οποίος συγκέντρωσε 23 βαθμούς.

Επόμενη στη σκηνή η sexy Έλενα Παπαβασιλείου που τράβηξε πάνω της τα αντρικά βλέμματα και συγκέντρωσε 25 βαθμούς.

Θετική κριτική, παρά τους 22 βαθμούς που συγκέντρωσε δέχτηκε αυτήν τη φορά από τον Γιάννη Λάτσιο ο Γιάννης Αϊβάζης. Θέλοντας να αλλάξει μάλιστα το κλίμα από την πρώτη όχι και τόσο επιτυχημένη εμφάνισή του, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή. Highlight της εμφάνισής του το πρωτοσέλιδο με τον Γιάννη Λάτσιο να κρατά το επίμαχο 4άρι που του είχε δώσει την περασμένη φορά.

Ιδιαίτερα sexy και εντυπωσιακή στη σκηνή εμφανίστηκε και η Μαριάντα Πιερίδη, που είχε σύμφωνα με την Γκαλένα, την πιο σωστή εκτέλεση foxtrot. Η βαθμολογία της ήταν 24 με τον Γιάννη Λάτσιο να της δίνει το 4άρι.

Ο γαμπρός Ηλίας Βρεττός ήταν για μια ακόμη φορά η έκπληξη της βραδιάς. Ο γνωστός τραγουδιστής κατάφερε να κερδίσει την κριτική επιτροπή και να εντυπωσιάσει με την πρωτότυπη χορογραφία που έκανε με την ντάμα του, σαν παντρεμένο ζευγάρι. Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν ήταν 30 βαθμοί.

Πιο ερωτική και αριστοκρατική από ποτέ η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε on stage έχοντας ένα τατουάζ που έγραφε “Αγάπη” στην πλάτη και άφησε τον εαυτό της να παρασυρθεί στο ρυθμό του foxtrot, συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς.

Στο green room, όμως η Βάνα κατάφερε και πάλι να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, αποκαλύπτοντας τη συμπάθεια που υπάρχει ανάμεσα στον παρτενέρ της Θοδωρή Παναγάκο και την Έλενα Παπαβασιλείου.

Μετά την Βάνα στη σκηνή εμφανίστηκε η Βάσια Τριφύλλη που με το μοναδικό της στυλ χόρεψε το “Love and married” δείχνοντας το πόσο δύσκολο άθλημα είναι… ο γάμος. Αν και κατά τη διάρκεια του χορού πιάστηκε το τούλι του φορέματος και νωρίτερα αναγκάστηκε να αλλάξει παπούτσια γιατί έσπασε το τακούνι της, εκείνη έδειξε μοναδικό επαγγελματισμό και απέσπασε 22 βαθμούς.

Με το “Somebody told me” των Killers και ροκ διάθεση βγήκαν στη σκηνή ο Κώστας Κρομμύδας με την ντάμα του Άννα και ξεσήκωσαν το κοινό. Με ένα γρήγορο χορό και εντυπωσιακά lift ο γνωστός ηθοποιός απέσπασε θετικά σχόλια και μια από τις πιο καλές βαθμολογίες με 26 βαθμούς.

Η ναζιάρα Λάουρα Νάργες χόρεψε το “material girl” και επιβραβεύτηκε για τη ζωντάνια της, αλλά όχι και για τα τεχνικά λάθη που την έκαναν τα αποσπάσει μόλις 23 βαθμούς.

Εντυπωσιακός ήταν και ο Γιώργος Τσαλίκης με την Έμιλυ που απέσπασαν 29 βαθμούς και το χειροκρότημα του κόσμου με τη χορογραφία τους.

Η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς και το πρώτο 7άρι ανήκουν αδιαμφισβήτητα στην Ντορέττα Παπαδημητρίου. Με 31 βαθμούς σύνολο και τη φράση του Φωκά Ευαγγελινού πως ο συγκεκριμένος χορό “θα μπορούσε να ήταν ένα νούμερο στο Μπρόντγουεϊ”, η όμορφη Ντορέττα είχε ένα σημαντικό λόγο να χαμογελά.

Τη βραδιά έκλεισε η Κέλλυ Κελεκίδου που εμφανίστηκε μέσα από δυο μεγάλες βεντάλιες και φορώντας μια υπέροχη μαύρη δημιουργία εκτέλεσε την χορογραφία της με στυλ, αποσπώντας 25 βαθμούς.

Το χορευτικό show του ΑΝΤ1 επιδιώκει να γίνει η αγαπημένη συνήθεια της Κυριακής μας και το TLIFE και ο φωτογράφος μας Πέτρος Χόντος βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο στούντιο Κάππα για να σου δείξει όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες:

Δες φωτογραφίες:

Ζέτα Μακρυπούλια

Βάσια Τριφύλλη, Κώστας Κρομμύδας

Ο Σπύρος Σούλης με την ντάμα του και τον Γιάννη Αϊβάζη

Ο Γιάννης Αϊβάζης με την ντάμα του

Φωκάς Ευαγγελινός και Γιάννης Λάτσιος

Ζέτα Μακρυπούλια

Γιώργος Τσαλίκης, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Αργύρης Αγγέλου

Βάνα Μπάρμπα

Κάτια Δανδουλάκη

Read More

And More