Ο Κώστας Καραφώτης μιλά για τις πρώην του!

Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης που φέτος “υποκλίνεται” στο ωραίο φύλο ανοίγει τα χαρτιά του και μιλά για τις σχέσεις του με την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Μάρω Λϋτρα.

Θεωρείται ένας από τους περιζήτητους εργένηδες και δηλώνει λάτρης των Ελληνίδων γυναικών. Ο Κώστας Καραφώτης έχοντας στο δυναμικό του δυο σχέσεις με γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz, έχει κάνει τους άντρες να τον ζηλέψουν και τις γυναίκες να τον ποθήσουν. Σήμερα είναι ελέυθερος και ωραίος και μιλά για τις πρώην του…

Σε συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό “Glam”, ο Κώστας Καραφώτης αποκαλύπτει πως έμαθε πολλά από τις σχέσεις του με την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Μάρω Λύτρα. “Από τις σχέσεις μου με την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Μάρω Λύτρα έμαθα αρκετά πράγματα! Και οι δυο ήταν πολύ δυνατοί χαρακτήρες και δυναμικές γυναίκες!”, αναφέρει χαρακτηριστικά.


Ο Κώστας Καραφώτης με την Κατερίνα Παπουτσάκη!

Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογείται πως σε μια σχέση μπορεί να τον κουράσει η υπερβολική πίεση και η έλλειψη κατανόησης, ενώ δεν διστάζει να δηλώσει πως κάποια στιγμή θέλει να ντυθεί γαμπρός και να κάνει οικογένεια.


Ο Κώστας Καραφώτης με την Μάρω Λύτρα!

Ακόμη, για τη νέα δισκογραφική δουλειά του, που έχει κυκλοφορήσει με τον τίτλο “Υποκλίνομαι”, αναφέρει πως ήρθε σε μια πολύ καλή περίοδο για εκείνον. “Είναι μια δουλειά που περιμέναμε πολύ καιρό, την προσέξαμε και νομίζω πως το αποτέλεσμα θα αρέσει στον κόσμο”.

Παράλληλα, για τις εκπομπές reality ανέφερε πως σίγουρα δίνονται ευκαιρίες λόγω της διασημότητας και της αναγνωσιμότητας αλλά δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας γιατί ο καθένας ακολουθεί την πορεία του.

Τέλος, ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος θα εμφανίζεται όλο το καλοκαίρι στην παραλιακή μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Θέλξη, δηλώνει ενθουσιασμένος από την καλοκαιρινή συνεργασία του και αποκαλύπτει πως η δουλειά του δεν θα του επιτρέψει να κάνει φέτος διακοπές.

Read More

And More