Έλληνες διάσημοι με τα… κατοικίδια τους!

Είναι διάσημοι, ωραίοι και πάνω απ’ όλα ζωόφιλοι. Ο λόγος για τους Έλληνες celebrities που δεν αποχωρίζονται ποτέ τα χαριτωμένα τους… κατοικίδια!

Οι διάσημοι της ελληνικής showbiz δείχνουν σε κάθε τους βήμα πόσο σημαντικοί είναι οι τετράποδοι φίλοι τους και γι’ αυτόν το λόγο δεν μένουν στιγμή μακριά τους.

Πρώτος και καλύτερος, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Κωστέτσος, ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη σχέση και αγάπη για τα σκυλάκια. Μεγάλη του αδυναμία όμως, είναι πάντα ο γνωστός σε όλους μας “Κολούμπο”. Ο τετράποδος φίλος του σχεδιαστής είναι πάντα μαζί του και τον συνοδεύει σε κάθε κοινωνική εκδήλωση.


Ο Βασίλης Κωστέτσος και ο “Κολούμπο”!

Η Έλενα Ράπτη έχει κι αυτή αδυναμία στα κατοικίδια και όπως λέει η ίδια δύσκολα αποχωρίζεται τον σκύλο της. Σύμφωνα με το περιοδικό “Εγώ”, ο πανέμορφος Τζούνιορ είναι ο “άγγελός” της…


Η Έλενα Ράπτη με τον Τζούνιορ!

Μια ιδιαίτερη σχέση φαίνεται πως υπάρχει ανάμεσα στην Πέγκυ Ζήνα και τον “Λευτεράκη”! Ο λόγος για το χαριτωμένο κουνελάκι που της χάρισε ο Νίκος Βέρτης. Η λαμπερή τραγουδίστρια δεν αποχωρίζεται ποτέ το κουνελάκι της, το οποίο και θεωρεί μεγάλο “γούρι”.


Η Πέγκυ Ζήνα και ο “Λευτεράκης”!

Η “Φοίβη” είναι η πανέμορφη σκυλίτσα που έχει κλέψει την καρδιά του Νίκου Μουτσινά. Το πανέμορφο σκυλάκι έχει γίνει απαραίτητο στον γνωστό παρουσιαστή και τον συνοδεύει σε κάθε του βόλτα.


Ο Νίκος Μουτσινάς με την “Φοίβη”!

Η 5χρονη Λόρκα είναι η πιστή φίλη της Μαρίας Κορινθίου και του αγαπημένου της Γιάννης Αϊβάζη. Έχει πάρει το όνομα της από το όνομα του Ισπανού θεατρικού συγγραφέα Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα και είναι ένα από τα τέσσερα σκυλιά της οικογένειας.


Η Μαρία Κορινθίου και η Λόρκα!

Στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Mega, “Τα Μυστικά της Εδέμ”, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ηθοποιό Αντιγόνη Δρακουλάκη, καθώς εκεί γνώρισε τον Moby L., που δεν αποχωρίζεται ποτέ! Η Αντιγόνη περνά αρκετές ώρες μαζί του και κάθε βράδυ του λέει και ένα παραμύθι!


Η Αντιγόνη Δρακουλάκη με τον Moby L!

Τέλος, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για τα κατοικίδια… Η ίδια λατρεύει να αφιερώνει πολύ από το χρόνο της, στο αγαπημένο σκυλάκι της…


Η Άννα Βίσση με το σκυλάκι της!

Read More

And More