Ομολόγησε ότι σκότωσε τα 8 παιδιά της και τα έθαψε στον κήπο!

Η χθεσινή είδηση με τα 8 βρέφη που βρέθηκαν θαμμένα στον κήπο ενός σπιτιού προκάλεσε σοκ. Η μητέρα τους μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της. Πρόκειται για την 46χρονη Ντομινίκ Κοτρέζ η οποία εργάζεται ως νοσοκόμα.

Ομολόγησε πως έφερνε τα παιδιά στο κόσμο και στη συνέχεια τα έπνιγε. Έπειτα έβαζε τα άψυχα κορμάκια τους σε πλαστικές σακούλες και τα έθαβε. Τα δύο βρέθηκαν στον κήπο και τα υπόλοιπα 6 στο γκαράζ. Ο λόγος, σύμφωνα με την ίδια, είναι ότι επειδή είχε περάσει μία άσχημη εγκυμοσύνη, δεν ήθελε να ξαναπάει στον γυναικολόγο και να πάρει αντισυλληπτικά.

Ο εισαγγελέας Ερίκ Βαγιάν υποστηρίζει πως η αδίστακτη γυναίκα είχε απόλυτη συνείδηση του ότι ήταν έγκυος. Η Κοτρέζ και ο σύζυγός της Πιερ-Μαρί, ξυλουργός, έχουν ήδη δύο κόρες περίπου 20 ετών, οι οποίες έχουν δικά τους παιδιά. Στην Κοτρέζ, η οποία θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία ανηλίκων από πρόθεση και κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Ο σύζυγός της αφέθηκε ελεύθερος, έχοντας δηλώσει ότι δεν γνώριζε τίποτα µιας και η σύζυγός του είναι ιδιαίτερα παχύσαρκη και µπορούσε εύκολα να κρύψει την εγκυµοσύνη.

Read More

And More