Λ. Γαβαλάς λίγο μετά την αποφυλάκιση: “Έγινα πιο διάσημος από πριν, αλλά για λάθος λόγους”

Η επιθυμία του Λάκη Γαβαλά μετά από 14 μήνες προσωρινής κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού είναι να μηδενίσει το κοντέρ! Ο γνωστός επιχειρηματίας αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης μαζί με την αδερφή του Νότα Γαβαλά και χαρακτηριστικό της χαράς του ήταν η μπλούζα που φορούσε και έγραφε μπροστά “Free Da”.

“Έγινα πιο διάσημος από πριν, αλλά για λάθος λόγους”, δηλώνει λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του στην εφημερίδα “ΝΕΑ”. “Είμαι τρεις ώρες μετά την αποφυλάκισή μου και νομίζω ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να καταλάβω τι καλό έκανε η κράτησή μου στο πανελλήνιο”, συνεχίζει ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μετρώντας τα καλά που του άφησε αυτή η εμπειρία είπε: “Το πιο χαρούμενο πράγμα που ένιωσα στη φυλακή είναι οι εξετάσεις που έκανα… κολλητά και έδειξαν ότι είμαι γερός οργανισμός! Αυτό η χώρα οφείλει να το ξέρει καλά όποιο αβαντάζ ή κίνδυνο μπορεί να κρύβει. Θέλω να πω ότι επειδή έχω σύμμαχο μου τον κίνδυνο μπορώ και να τον ξεπεράσω. Έχω όμως γνωρίσει και μια σπουδαία “κυρία” στη φυλακή, που λέγεται… υπομονή”.

Read More

And More